Desmantellen una plantació de marihuana en una nau de Gualda, a Lleida

Els Mossos d'Esquadra han desmantellat aquest dimecres al migdia una plantació de marihuana dins d'una nau al camí del pla de Gualda, a Lleida. Segons ha pogut saber l'ACN, l'alarma l'hauria donat aquest dimarts el propietari de la nau -un antic magatzem de fruita- després d'anar-hi perquè feia temps que els llogaters no li pagaven i trobar-se amb la plantació.

 

Arran de la denúncia, els Mossos van detenir dos homes, de 32 i 39 anys i de nacionalitat vietnamita, que eren dins la nau i que suposadament s'encarregaven de vigilar la plantació. Aquest dimecres, per ordre judicial, els Mossos han entrat al magatzem, acompanyats dels detinguts, i han comissat 2.326 plantes de marihuana.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

 

L'entrada a la nau ha permès comprovar que la plantació indoor funcionava a ple rendiment i que les 2.326 plantes estaven en avançat estat de creixement. A més de comissar les plantes, els agents també han intervingut tots els aparells i estris destinats al cultiu.

Imatge d'una plantació de marihuana

Desmantellen una plantació de marihuana en una nau de Gualda, a Lleida | LleidaDiari.cat

 

Delicte contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric

Els detinguts estan acusats d'un delicte contra la salut pública i d'un delicte de defraudació de fluid elèctric després de comprovar que la instal·lació estava connectada de forma fraudulenta a la xarxa elèctrica de distribució general. Tots dos tenen antecedents i passaran aviat a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.