Desmantellada una plantació de marihuana en una granja de Mollerussa

Algunes de les plantes de marihuana localitzades a la granja de Mollerussa

Algunes de les plantes de marihuana localitzades a la granja de Mollerussa | Policia Nacional

 

La Policia Nacional ha desmantellat una plantació de marihuana situada en una finca ramadera de més de 12.000 metres quadrats a la localitat de Mollerussa i n'ha detingut el seu responsable. Durant l'operació, la policia ha intervingut un centenar de plantes i gairebé cinc quilos d'aquesta droga que es trobava en ple procés d'assecament. El detingut havia comprat una granja ramadera i desarmat gran part d'aquesta, col·locant quatre hivernacles semicoberts en els quals es trobaven les plantes.

Un agent de la policia de l'Estat observant la plantació de marihuana

Un agent de la policia de l'Estat observant la plantació de marihuana | Policia Nacional

 

 

La Policia Nacional va iniciar la investigació després de rebre diverses informacions en què s'assegurava que sortia una intensa olor d'una finca ramadera de la capital del Pla d'Urgell i tot i no haver-hi cap animal. La policia també va trobar al domicili de l'arrestat cabdells i llavors de marihuana. En una primera inspecció de la finca, els agents van observar des de l'exterior un dels hivernacles on es podien veure plantes de marihuana a punt de ser collides, algunes intervenen gairebé tres metres d'altura.

Imatge de la plantació de marihuana desmantellada per la policia estatal en una granja de Mollerussa

Imatge de la plantació de marihuana desmantellada per la policia estatal en una granja de Mollerussa | Policia Nacional

 

 

Les cent plantes intervingudes es conreaven damunt la terra, la qual cosa permetia l'accés complet i sense restriccions de les mateixes a tots els nutrients i tota la humitat que pogués arribar a les arrels a través d'un reg per embassada dels bancals de les plantes, sent necessari poc manteniment en el seu creixement, segons assenyala des de la policia estatal. El cos també remarca que aquest tipus de cultiu permetia al seu responsable reduir el cost de la instal·lació, ja que muntava només dipòsits d'aigua en els hivernacles per incrementar d'aquesta manera el benefici obtingut en la venda del producte de la plantació.

 

Altres troballes de marihuana a Lleida

La setmana passada, una patrulla de la Guàrdia Urbana va anar al barri de Llívia de Lleida en observar en una terrassa unes plantes que semblaven de marihuana. Els agents van identificar els veïns propietaris de les plantes, els van informar de les molèsties que ocasionaven aquestes plantes, que es podien veure dels del carrer. En ser requerits aquests veïns van lliurar als agents les plantes que tenien a la seva terrassa, un total de 29 plantes de diverses mides. Els agents van comissar les mateixes i van iniciar les diligències corresponents.