Desenes d’infants participen en la 23a Milla Escolar. XXV Memorial Jeroni Saura de Lleida

Un total de 714 nens i nenes, de 20 col·legis de Lleida i de l’Escola Municipal d’Atletisme participaran aquest dissabte, 20 de maig, en la 23a edició de la Milla Urbana Escolar. XXV Memorial Jeroni Saura, que es durà a terme als Camps Elisis (zona Glorieta) de 10 a 13 hores. Els joves atletes, que competiran en 12 modalitats de les categories aleví, benjamí i prebenjamí, recorreran distàncies que aniran des dels 300 metres fins als 1.000.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

El Servei d’Esports de l’Ajuntament de Lleida és l’organitzador d’aquesta cursa que també serveix com a acte de cloenda d’aquest curs de les Escoles Esportives Municipals. També es recordarà la figura del Juanjo Garra, dins dels actes del 10è aniversari de la seva mort, en un dels esdeveniments que més va contribuir a organitzar.

 

La Milla Urbana Escolar, que a més porta el títol de ‘Memorial Jeroni Saura’, per recordar qui va ser màxim impulsor de l’Esport Escolar de la ciutat, serveix per endinsar els nens i les nenes en l’apassionant món de l’atletisme, fent d’aquesta trobada una vertadera Festa de l’Esport Municipal. La Milla, pròpiament dita, és una cursa sobre asfalt que consisteix a córrer una distància de 1.609 metres en el mínim de temps possible. Tot i que aquesta prova duu el nom de Milla, els participants en la mateixa no disputen la distància reglamentària, a causa de la poca edat dels mateixos per la qual cosa, les curses s’adapten a les diferents edats dels nens i nenes que hi participen.