Edició 2021

Desenes de persones demanen a Lleida un treball digne i de qualitat

  • octubre 8, 2012
  • 2 min read
Desenes de persones demanen a Lleida un treball digne i de qualitat
Desenes de persones demanen a Lleida un treball digne i de qualitat

Desenes de persones demanen a Lleida un treball digne i de qualitat| Redacció – Fotografia: Laura Biela

 

Desenes de persones s'han concentrat avui a Lleida per denunciar les polítiques que precaritzen els llocs de treball i que porten cada dia a més gent a l'atur. 'A l'estranger no vull anar per guanyar-me la pa' o 'Contractes 'basura', indigència segura' són algunes de les frases que s'han pogut llegir durant la protesta.

Els sindicats majoritaris, UGT, CCOO i USTEC-STE's, així com diverses juntes de personal i comitès d'empresa han organitzat una concentració a Lleida, a les 18.00 hores a la Plaça del Treball, per demanar una treball digne i de qualitat. Una protesta que es celebra amb motiu del Dia Internacional pel Treball Digne, celebrat ahir diumenge dia 7 d'octubre.
 
Des de Comissions Obreres, amb aquesta concentració “volem evidenciar que les polítiques que apliquen els nostres governs fan més precaris els nostres llocs de treball: amb sous més baixos, amb la llibertat total de l’empresariat per acomiadar-nos, amb indemnitzacions més baixes, amb situacions d’atur més llargues, amb poca creació de d’ocupació”. En aquest sentit, asseguren que als treballadors els han convertit “en joguines d’usar i tirar, som un simple instrument al servei del capital i la burgesia perquè puguin continuar mantenint el seu estatus i engreixant les seves butxaques, ja de per si excessivament grasses”.
 
Abans de finalitzar la concentració s'ha llegit un manifest on s'ha demanat als diferents governs que es redueixin altres depeses i no llocs de treball, ja que aquest fet “és un atac directe a la qualitat dels serveis” i una “campanya de desprestigi cap als treballadors públics”.

Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.