Descomptes de fins al 30% en carn de corder a carnisseries del Pallars Jussà

Primer pla d'un fulletó promocionant la festa del cordeR

Primer pla d'un fulletó promocionant la festa del corder en una carnisseria de Tremp | LleidaDiari.cat

 

La festa de 'La Gran costellada de corder' que s'ha programat al Pallars Jussà pels dies 30 i 31 de març vol incentivar el consum de proximitat d'aquest producte. Un total de dotze carnisseries s'han sumat a la iniciativa i entre el 25 i el 30 de març aplicaran descomptes del 30% a la carn de corder de la comarca. El 15% del descompte l'assumeix el ramader i del 15% restant se'n fa càrrec el punt de venda.

 

Els Ajuntaments de la comarca s'han compromès a tenir obertes i en bon estat les quinze àrees de barbacoes per recuperar la tradició de fer carn a la brasa. En l'edició de l'any passat d'aquesta festa, la carn de venda de carn de corder es va triplicar. Les carnisseries del Jussà esperen aconseguir els mateixos resultats aquest any. Agnés Fondevila, de la Carnisseria Fondevila, ha explicat que ofereixen importants descomptes en la carn de corder amb l'objectiu d'incentivar-ne el consum i reivindicar el consum de proximitat.

 

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

Amb l'objectiu de recuperar les tradicionals costellades a l'aire lliure

Segons la regidora de Promoció econòmica de l'Ajuntament de Tremp, Anna Ritz, l'objectiu d'aquesta iniciativa és recuperar les tradicionals costellades a l'aire lliure i afavorir el producte de proximitat, que contribueix a la vitalitat econòmica i social del territori. Ritz ha explicat que a través del programa 'Al teu gust, aliments del Pallars', l'Ajuntament de Tremp ha editat un fulletó desplegable on es detallen les carnisseries que participen en l'oferta, s'hi poden trobar receptes de salses per acompanyar la carn que proposen els restaurants del Pallars Jussà, així com un mapa amb totes les barbacoes obertes assenyalades.

 

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

'La Gran Costellada de corder del Pallars' està impulsada pel Consell del corder del Pallars Jussà, integrat per ramaders, carnissers i restauradors, i 'Al teu gust, aliments del Pallars', en col·laboració amb diferents ajuntaments i entitats de la comarca. Aquesta no és la primera vegada que es duu a terme aquesta magnífica iniciativa per part dels carnissers del Pallars i, sens dubte, és una oportunitat per a donar a conèixer el producte de proximitat de la comarca.