Descomptes en les entrades de l’últim partit del Lleida Esportiu al Camp d’Esports

Amb l’objectiu d’omplir les grades del Camp d’Esports en l’últim partit de la temporada a casa, el Lleida Esportiu ha llançat diverses promocions per a tots els aficionats, inclosos els abonats i l’afició en general. Els abonats tenen l’oportunitat de comprar fins a tres entrades a meitat de preu a la mateixa zona on tenen el seu seient. La compra s’ha de realitzar en persona a les oficines del club, presentant el DNI i el carnet d’abonat.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Pel que fa als altres aficionats, hi ha disponible una sèrie de paquets amb preus especials per a grups. Per exemple, un grup de 25 persones pot adquirir entrades a Gol Nord per 90€ o a Lateral per 150€. També hi ha lots de 5 entrades amb preus de 20, 40 i 60€ segons la ubicació a Gol Nord, Lateral o Tribuna.

Aquestes promocions estaran disponibles a partir d’aquest dimecres fins dissabte al matí, en horari de 10h. a 13h. i de 17h. a 20h. El diumenge, dia de partit, les entrades tindran els preus habituals, i les taquilles i les portes del Camp d’Esports s’obriran una hora i mitja abans del partit per evitar cues.