Sense Categoria

Desarticulen una organització que robava a l’interior de camions a Lleida

Avatar
  • novembre 4, 2018
  • 2 min read
Desarticulen una organització que robava a l’interior de camions a Lleida
Imatge del material interceptat per la Guàrdia Civil

Imatge del material interceptat per la Guàrdia Civil | Guàrdia Civil

 

La Guàrdia Civil ha desarticulat una organització criminal que es dedica a robar a l'interior de camions estacionats a àrees de servei. Onze persones han estat detingudes i una investigada acusades d'almenys 37 robatoris a l'interior de camions de gran tonatge a àrees de servei de l'A-2 i l'AP-2 en el seu pas per Osca, Saragossa i Lleida. Els detinguts residien a Barcelona i traslladaven el material robat a una nau d'un polígon industrial de Rubí per a la seva venda posterior. Se'ls imputen delictes de pertinença a organització criminal, robatori amb força i falsificació documental.

 

Els suposats autors dels fets, que són 11 homes d'entre 20 i 42 anys i veïns de Barcelona, Terrassa i Santa Coloma de Gramanet, utilitzaven els seus vehicles per fer els robatoris i sostreien furgonetes comercials per carregar el material robat. Canviàvem la matrícula de les furgonetes per no ser detectats als controls de peatges de les autopistes. Per fer-ho, disposaven d'un taller amb les eines necessàries per fer fabricar i col·locar matrícules. Els detinguts sortien de Barcelona per l'A-2 i l'AP-2. Un cop localitzaven els camions estacionats, trencaven les lones per comprovar la càrrega que transportaven, efectuaven el robatori de manera ràpida i el carregaven a la seva furgoneta o turisme.

 

Durant els registres, la Guàrdia Civil ha intervingut 25 telèfons mòbil, televisors, petits electrodomèstics, perfums, ulleres de sol, calçat, roba i complements de diferents marques, entre d'altres. També s'ha requisat material utilitzat per fer robatoris i matrícules de cotxe, quatre vehicles i més de 9.000 euros en metàl·lic.

 

Els integrants de la banda són residents a Barcelona 

Segons ha informat la Guàrdia Civil, els detinguts residien a Barcelona i traslladaven el material robat a una nau d'un polígon industrial de Rubí per a la seva venda posterior. Se'ls imputen delictes de pertinença a organització criminal, robatori amb força i falsificació documental.

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *