Desarticulada una organització dedicada al tràfic de medicaments i de productes nutricionals alterats a l’Estat

La Policia Nacional ha detingut a 24 persones relacionades amb una organització dedicada presumptament al tràfic de medicaments i a l’alteració de productes nutricionals a l’Estat. Les detencions s’han fet a les províncies de Tarragona, on s’ha detingut a una persona, i a Alacant, Cadis, Badajoz, Granada, Màlaga i Toledo. En l’operació s’han intervingut més de vuit tones de productes nutricionals i prop de 400 quilos de medicaments il·legals.

Segons ha informat el cos, l’organització fabricava i preparava productes «naturals» que contenien un producte retirat del mercat l’any 2013 per l’Agència Espanyola de Medicaments pel seu elevat risc per a la salut. El grup comptava amb més de deu punts de venda a tot l’Estat.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Durant l’operació també s’ha desmantellat un laboratori il·legal i se n’ha tancat un de legal per les seves greus deficiències sanitàriesAls 24 detinguts se’ls imputa un delicte contra la salut pública, pertinença a organització criminal, delicte contra els consumidors i falsedat documental.