La policia busca Vianca Alejandra Roca Ardaya, una jove de Granollers

La jove Vianca va desaparèixer a la ciutat de Granollers, al Vallès Oriental

La jove Vianca va desaparèixer a la ciutat de Granollers, al Vallès Oriental | cedida

 

La policia està buscant una jove de 25 anys que va desaparèixer el passat 16 de juliol a la ciutat de Granollers, a la comarca del Vallès Oriental. Es tracta de Vianca Alejandra Roca Ardaya, que fa 1,75 centímetres d'alçada, porta el cabell ros i mitja cabellera. La seva família, a més, assegura que sempre té el cabell recollit, i té els ulls verds.

 

Vianca Alejandra Roca Ardaya en una imatge d'arxiu

Vianca Alejandra Roca Ardaya en una imatge d'arxiu | cedida

 

La Guàrdia Civil ja ha compartit també la informació de la jove a les seves xarxes socials per demanar ajuda ciutadana per tal de trobar-la tan aviat com es pugui. La família de la desapareguda demana també màxima difusió de la informació i de les seves fotografies.

 

Troben sana i estalvia una menor desapareguda a Girona

Els Mossos d'Esquadra informaven aquest dilluns que Noa, una noia de 15 anys que va desaparèixer el passat 15 de juliol ja ha tornat amb la seva família, ha sigut trobada sana i estalvia.

 

 

Des del primer moment tot apuntava que la nena podria haver fugit de forma voluntària. Els seus amics i familiars van indicar que es podria trobar a Barcelona acompanyada d'una persona major d'edat. De fet, van arribar a dir que les últimes notícies que van tenir sobre ella van ser que estava a un hotel de la capital catalana.

 

El dia posterior a la seva desaparició ella mateixa va publicar una imatge des d'un balcó d'un hotel a les xarxes socials, una amiga de la menor va reconèixer el carrer i es va poder esbrinar que era un hotel barceloní. Tot i això, cal mencionar que el pare de la nena ja va afirmar que no sabien si realment va passar la nit allà o el que va fer la seva filla va ser donar pistes falses.

 

La nena també va enviar missatges a la seva família assegurant que estava molt bé i que «no volia tornar». Finalment, però, la menor ha aparegut sense presentar cap dany.