Sense Categoria

Desapareix una menor de Sant Pere de Ribes, el Garraf

Avatar
  • setembre 5, 2018
  • 3 min read

Fotografia de la Jessyca, la menor desapareguda | Twitter

 

La Policia Local de Sant Pere de Ribes han demanat a la ciutadania la col·laboració per trobar a la Jessyca, una adolescent desapareguda al nucli de Roquetes, dins del municipi localitzat a la comarca del Garraf. El cos de seguretat ha compartit una publicació via Twitter per alertar la situació.

 

Mitjançant un comunicat oficial, han informat que «els pares de la Jessyca, veïna de Roquetes, han denunciat la seva desaparició». Per aquest motiu, han requerit «la màxima col·laboració ciutadana per a localitzar-la».

Busquen a una menor desapareguda al Garraf

Tal com ha indicat el gabinet de premsa de Sant Pere de Ribes a CatalunyaDiari.cat, la denúncia va ser formalitzada el migdia d’aquest dimarts, 4 de setembre, encara que la desaparició de la jove es va dur a terme durant la nit del dilluns, 3 de setembre.

Per aquest motiu, després de més de 24 hores sense trobar el rastre de la Jessyca, les autoritats han demanat la col·laboració dels veïns de la regió per trobar a la menor, indicant que qualsevol novetat pot ser informada a les oficines de la Policia Local —93 896 73 37— o a la comissaria dels Mossos d’Esquadra.

No descarten una fugida

Tot i que encara es desconeixen els motius de la desaparició i els mateixos no poden ser confirmats ni oficials, la Policia Local de Sant Pere de Ribes, al Garraf, no descarta que es tracti d’una fugida voluntària de la jove.

La teoria està fonamentada que no és la primera vegada que es denuncia la desaparició de la Jessyca. Per això, de forma extraoficial, es considera que la menor podria haver abandonat la seva llar pel seu propi peu, encara que les investigacions esperen poder concretar la informació en les pròximes hores.

Sant Pere de Ribes busca la Jessyca

Del que sí que no hi ha dubte és que el municipi garrafenc s’ha bolcat per trobar la Jessyca. La publicació compartida per la Policia Local de Sant Pere de Ribes ha estat retuitejada en gairebé 2,000 ocasions.

Els agents de seguretat demanarem ajuda per «difondre aquest comunicat» i els usuaris de la xarxa social no han trigat a respondre a aquesta petició enganxant el missatge en cadascun dels seus murs personals.

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *