Sense Categoria

Busquen una noia de 17 anys desapareguda al Garraf

Avatar
  • octubre 30, 2018
  • 2 min read

Fotografia de la Caroline, la menor desapareguda | Twitter

 

La Policia Local de Sitges ha fet una crida a les xarxes socials per localitzar una noia veïna de Sant Pere de Ribes desapareguda des de la nit del passat divendres, 26 d’octubre. Caroline és una jove de 17 anys que en el moment de la seva desaparició conduïa un quadricicle de color groc.

 

Els agents del cos policial han facilitat la seva descripció. És una noia que fa 1,74 metres i d’uns 65 quilograms. Duu el cabell llarg castany amb metxes i té els ulls marrons. Té pírcings al nas, llavi i melic. En el moment de la seva desaparició vestia una jaqueta vermella i blanca i unes sabatilles de la marca FILA de color daurat. Se sol·licita que tothom que pugui ajudar en la seva recerca utilitzi el número d’emergències 112.

 

 

Localitzada sana i estàlvia una menor a Sant Pere de Ribes

El passat 6 de setembres els Mossos d’Esquadra van informar de la localització de la Jessyca, una noia veïna de Roquetes, a Sant Pere de Ribes. La policia va agrair la col·laboració ciutadana que va permetre trobar a la jove «sana i estàlvia».

 

Tant els Mossos com la Policia Local de Sant Pere de Ribes es van mobilitzar en la recerca de la Jessyca. Tot i que no es van fer públics els motius de la desaparició, no es va descartar que fos una fugida voluntària.

 

Busquen una dona desapareguda a Granollers

La Policia Local de Granollers va demanar ajuda a les xarxes socials per trobar a l’Assumpta, una dona veïna del municipi, que va ser vista per últim cop el 17 d’octubre pels voltants del barri de Sant Miquel de la ciutat. Els agents van informar que la dona podria estar «desorientada» i que per tant podria trobar-se en altres municipis de la zona. 

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *