Busquen un home de 65 anys desaparegut a Barcelona

Miguel Sánchez va desaparèixer el 8 de novembre per la zona de l'hospital del Mar

Miguel Sánchez va desaparèixer el 8 de novembre per la zona de l'hospital del Mar | Twitter

 

La Guàrdia Civil ha demanat la col·laboració ciutadana per localitzar un home de 65 anys que ha desaparegut a Barcelona. Miguel Ángel Sánchez Quemada va ser vist per últim cop aquest dijous, 8 de novembre, per la zona de l’hospital del Mar.   

 

Miguel Ángel és un home que fa entre 1,65 i 1,70 d'alçada i de complexió normal. Té els ulls blaus, té el cabell castany, calvície parcial i duu bigoti. En el moment de la seva desaparició, duia un embenatge al coll. Vestia un xandall de color blau fosc i unes sabatilles esportives de color blau clar

 

Miguel Ángel necessita prendre medicació

També s'ha confirmat que en aquests moments es podria trobar desorientat. Les forces de seguretat han demanat la màxima difusió possible, ja que l'home desaparegut necessita prendre medicació. 

 

Aquell que tingui alguna informació o que localitzi l'home desaparegut, pot contactar amb el 112, a més d'amb els telèfons de la Policia Nacional i la Guàrdia Civil, el 091 i el 062. També es pot enviar un correu electrònic a l'adreça info@qsdglobal.com

 

Localitzat sense vida l'home desaparegut al Garraf 

Aquest dimarts, van localitzar finalment sense vida l’home que va desaparèixer el 31 d’octubre a les platges del Garraf. El seu cadàver va ser trobat per un veí a la platja de les Botigues de Sitges. La família va identificar els objectes personals de l’home, de 50 anys i veí de Sant Boi de Llobregat. La roba va aparèixer a la platja i el seu cotxe era al pàrquing.

 

Era habitual que l'home que va morir ofegat a Sitges sortís a nedar a alta mar. Era un nedador amb molta experiència en travesses a mar obert, però tot i això, no va poder evitar perdre la vida a causa del mal estat de la mar durant aquells dies.