Derrota del Força Lleida davant un sòlid Peñas Huesca

L’Actel Força Lleida ha perdut aquest divendres per 58 a 76 davant el Peñas Huesca un partit que s’ha posat costa amunt des d’un bon principi. En el primer quart, els visitants han agafat avantatge gràcies al seu encert en el triple i no ha estat fins el tercer període que els lleidatans han pogut remuntar a base d’una bona defensa. Tot i capgirar el resultat advers, els de Quim Costa han tornat a ficar-se per davant molt ràpid i no s’han deixat tornar a sorprendre. El millor dels lleidatans ha estat Gerun amb 17 punts i 4 rebots.

En els primers compassos de partit, Bordignon feia valer els seus centímetres per imposar-se en el rebot i donar el primer avantatge als aragonesos, tot i que ben aviat apareixeria Gerun per igualar-ho (7-7). La batalla s’acabaria traslladant més enllà de la línia de 6.75, on tres triples de Costa, un de Fulwood i un de Huskic deixarien en res els dos de Sutina (10-19). Després que als locals se’ls sortís més d’un tir de dins l’anella, l’Osca acabaria conservant l’avantatge i marxaria al segon quart guanyant 15 a 24.

Les defenses agafarien més protagonisme i als dos conjunts els costaria molt anotar. Seria a partir de contraatacs que se sumarien punts, sent els visitants els més beneficiats ja que s’arribarien a posar 15 per damunt (18-33) traient suc de les pèrdues locals. En els darrers minuts, no obstant, l’Actel Força Lleida aconseguiria un parcial de 10-2 aprofitant que els rivals estaven en bonus i s’arribaria a la mitja part amb un resultat de 28-35.

Derrota del Força Lleida davant un sòlid Peñas HuescaUn triple de Simeón quan s’exhauria la primera possessió lleidatana del quart, un llançament en suspensió de Gerun i cinc punts consecutius d’Andújar, combinats amb deixar gairebé 5 minuts sense anotar als aragonesos, han permès als de Prado remuntar el matx (37-35). Malgrat això, aquest primer avantatge del partit per part dels lleidatans duraria poc ja que un fugaç parcial de 0-11, on tot el que l’Osca havia fallat en aquest tercer període començava a entrar, tornaria a posar les coses costa amunt (37-46). Amb aquesta bretxa, els de Quim Costa han agafat ales i han acabat deixant a 13 la distància que havia de remuntar l’Actel en els darrers deu minuts (43-56).

Com és habitual, els lleidatans no es donarien per vençuts tan aviat i retallarien distàncies de mica en mica en l’inici del període definitiu (50-58). No obstant, mai s’aconseguiria rebaixar aquesta marca dels 8 punts de desavantatge. Errors en el tir i moltes pèrdues de pilota per part dels lleidatans, que acabarien jugant amb més cor que cap, no només evitarien que es lluités per remuntar, sinó que deixarien en safata que els visitants acabessin guanyant per un ampli 58 a 76.