DeNuvis presenta les darreres tendències en vestits de núvia

Imatge d'una desfilada a DeNuvis

Imatge d'una desfilada a DeNuvis | LleidaDiari.cat

 

La 20a edició del saló De Nuvis (Fira d'Organització d'Esdeveniments), que tindrà lloc els dies 10 i 11 de novembre al Pavelló 4 de Fira de Lleida, exhibirà les darreres tendències en moda nupcial per a tots els estils i gustos i, a més, els expositors i els millors professionals assessoraran i ajudaran les futures núvies sobre els vestits a triar per al gran dia del casament. Enguany, es presenta una núvia amb estil i senzilla, amb vestits amb l'esquena oberta, el tattoo lace –encaix i transparències que donen un efecte tattoo– i l'estil Boho Chic –bohemi i sofisticat–.

 

La dissenyadora Alba Minguella, de Costura d'Autor, comenta que moltes núvies aposten per les dues peces, crop top i faldilla. Faldilles netes, llises, amb teixit crepè i per donar-li un toc romàntic a la part de dalt es pot afegir una mica de punt, blonda o un brodat. Vestits de núvia senzills i estil Boho. Quant als complements, són diferents i originals, com ara la jaqueta texana amb algun brodat i les sabates, en què destaca una espardenya amb cunya d'espart. Silvia Galindo, de Booknovias, parla de la tendència dels vestits de núvia amb l'esquena oberta i l'escot cada vegada més pronunciat. Es continua amb els treballs de punta, pedreria i destaca la introducció del teixit crepè. Les obertures i les transparències se situen en llocs insospitats. Les transparències no només van a l'esquena, a l'escot o a les mànigues (efecte tatuatge), sinó que es porten a la zona de la cintura.

Imatge d'un nuvi

Imatge d'un nuvi | LleidaDiari.cat

 

 

María Fernández, de Boutique la Novia, ressalta la tendència dels vestits de núvia amb escots i les transparències tattoo a l'esquena. Les núvies continuen demanant vestits tipus princesa, però en general des de fa un temps està creixent la tendència d'esquena amb escot, brodats i transparència tattoo. Pili García, de Gala García Novias, destaca dues línies que són els vestits de núvia amb tall tipus princesa i el Boho Chic. Robes molt caigudes i lleugeres, molt tul i sobretot amb màniga o tirant. A l'escot paraula d'honor el desmarca el tirant o la màniga, que és el que prefereixen les núvies i marca moltíssima tendència.

 

Totes aquestes tendències i les noves col·leccions en vestits de núvia, però també en vestits de nuvi, de festa i de padrina, es podran veure en les desfilades programades per al dissabte 10 i el diumenge 11.00, a les 11.45 i a les 17.15 hores. Un quart d'hora abans, el públic gaudirà de la música en directe amb els intèrprets professionals de cerimònies de LleidaClàssica. D'altra banda, en el decurs de la sessió matinal de diumenge se celebrarà també la desfilada de vestits de comunió.