Sense Categoria

DeNuvis oferirà aliances treballades amb or ètic

Avatar
  • octubre 15, 2018
  • 3 min read

Imatge d'ambient de la fira | LleidaDiari.cat

 

Hi ha moltes maneres de contribuir a la sostenibilitat ambiental i social. Treballar amb or ètic –extret utilitzant tècniques i metodologies no invasives, és a dir, sense l'ús d'agents químics (cianur o mercuri) o explosius, i en harmonia i col·laboració amb el medi ambient i les comunitats locals implicades– n'és una. Enguany el saló De nuvis oferirà aliances treballades amb or ètic, en la que serà una de les novetats més singulars d'aquesta edició. Escollir les aliances (el material, el disseny, la mida, el pressupost) és una de les principals decisions que s'ha de prendre en l'organització dels casaments, i una manera fàcil i efectiva de solucionar aquests dubtes és apropar-se els dies 10 i 11 de novembre al Pavelló 4 de Fira de Lleida per rebre els consells de les diferents firmes de joieria expositores en la 20a edició de la fira De Nuvis (Fira d'Organització d'Esdeveniments).

Imatge d'arxiu de la fira

Imatge d'arxiu de la fira | LleidaDiari.cat

 

 

Àlex Riu Joies presentarà un extens catàleg d'aliances de casament fabricades artesanalment amb or ètic seguint el protocol de mineria justa Fairmined, basat en la demanda per minerals i metalls èticament produïts i comercialitzats. La firma ofereix joies convencionals, elaborades amb or groc, blanc o rosat, i algunes amb diamants incrustats, i també peces personalitzades, diferents i úniques. L'or Fairmined és un metall amb certificat ètic extret de manera responsable per comunitats mineres artesanals que sovint subsisteixen en condicions vulnerables, en part pertanyents a grups ètnics, i que tenen unes condicions econòmiques o de salut precàries o que es troben en zones de conflicte. Claudia Llop Poetic Jewelry exposarà aliances de disseny avantguardista, amb col·lecció pròpia i encàrrecs personalitzats. Les joies, de fabricació artesanal, estan treballades amb or ètic groc, blanc i rosa, plata i diamants. En contractar les aliances a la fira De Nuvis, els compradors es beneficiaran d'un 5% de descompte. La joieria de Claudia Llop es pot catalogar de “poètica, d'estil ètnic, de natura i minimalista”.

 

DeNuvis oferirà unes aliances úniques

El segell de Margarida Aldabó és la sobrietat i la senzillesa. Segons els seus responsables, la firma mostrarà una col·lecció d'aliances «convencionals, minimalistes i eternes»; peces amb formes i materials combinables (or blanc, groc o rosat) i «totes amb la personalitat i l'ànima pròpies de les coses autèntiques». L'empresa assessorarà els nuvis –i el públic que vulgui celebrar altre tipus d'esdeveniment– per triar el disseny i la forma més adient per a cada ocasió i per a cada persona, «tot posant al seu abast peces d'autor úniques i de dissenyadors exclusius, amb una aposta pionera i única a Lleida». A més, s'oferirà un descompte als visitants que comprin una joia durant els dos dies del saló. Joieria l'Orfebre exhibirà les últimes tendències en aliances d'or groc i blanc de 18 quirats, alguns amb diamants, de gran qualitat, que es poden arribar a personalitzar. La firma farà un descompte especial del 15% en totes les compres dutes a terme durant la fira.

 

De Nuvis presentarà les novetats i les tendències actuals per organitzar casaments, esdeveniments, celebracions i festes de tota mena, amb un ampli ventall d'expositors que oferiran al visitant un assessorament personalitzat per garantir unes celebracions que donin resposta a les màximes expectatives dels convidats.

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *