Sense Categoria

Deixa reunir-se a 5 joves al seu pis de Lleida i l’enxampen amb marihuana al balcó

Avatar
  • maig 13, 2020
  • 2 min read
Deixa reunir-se a 5 joves al seu pis de Lleida i l’enxampen amb marihuana al balcó

Una patrulla de la Guàrdia Urbana va anar aquest passat dimarts al carrer Anastasi Pinós de Lleida en rebre un avís de molèsties per sorolls en un habitatge.

 

Els agents van comprovar que al pis hi havia cinc joves però en requerir un responsable cap d'ells vivia allí. La patrulla va identificar aquests joves, de 16, 18, 19, 21 i 22 anys, tots de nacionalitat espanyola i veïns de Lleida, els hi van fer les actes per infracció per incomplir les mesures cautelars amb relació al decret de l'estat d'alarma i van donar avís a un familiar del noi menor d'edat.

 

[predef]telegram-lleidadiari-492[/predef]

 

També el van requerir per unes plantes petites que tenia al seu balcó

Tot seguit, van localitzar el responsable del pis, un jove de 18 anys, que es va personar al pis i els agents li van fer també l'acta per permetre l'estància al seu pis a persones que no hi resideixen al mateix. També el van requerir per unes plantes petites que tenia al seu balcó, que semblaven de marihuana, les quals es podien veure des del carrer. Tot seguit, els agents van comissar les plantes, 76 plantes petites, i van fer l'acta corresponent per la plantació o cultiu de drogues tòxiques o estupefaents en llocs visibles al públic.

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *