Balears Vadevi

Denuncien el responsable d’un taller il·legal de la Segarra

  • desembre 5, 2018
  • 2 min read

El magatzem que actuava de taller il·legal a la Segarra, amb dos dels vehicles que es reparaven | Guàrdia Civil

 

La Guàrdia Civil ha denunciat el responsable d'un taller il·legal localitzat a la Segarra per diverses infraccions, com ara no tenir cap permís ni autorització per exercir els treballs, incomplir les normes de consum, competència i seguretat industrial així com per irregularitats en el tractament de residus. Segons la investigació, feta l'última setmana de novembre per agents del Seprona, dos homes, que han estat identificats, treballaven de manera clandestina en un magatzem reparant vehicles amb peces de desguàs.

 

A més, venien peces de cotxes usats per Internet. En el registre del local es van trobar dotze cotxes i maquinària per reparar vehicles com ara elevadors i bidons d'oli. La Guàrdia Civil recorda que les activitats irregulars que es duen a terme des de tallers clandestins propicien el frau fiscal i incompleixen la normativa reguladora de la Seguretat Social i els treballadors. A més, suposen una competència deslleial per a les empreses que compleixen tots els requisits legals.

 

Altres actuacions importants de la Guàrdia Civil en els darrers dies a la demarcació

El Grup Especialista en Desactivació d'Explosius (GEDEX) de la Guàrdia Civil va destruir el passat dijous dia 22 de novembre un total de 25 quilos de material explosiu trobat en un habitatge situat a Bellver de Cerdanya (Lleida). Segons ha explicat el cos policial, un ciutadà va alertar els agents de la troballa mentre realitzava tasques de neteja a la casa d'un familiar mort. Un cop al lloc, els GEDEX van comprovar que el material s'utilitzava antigament en voladura de roca o en algun treball de desmunt per a aplicacions civils.

 

Seguidament, el cos especial va traslladar el material explosiu fins a una pedrera propera, on es van prendre les mesures de seguretat necessàries per poder destruir-lo. La Guàrdia Civil recorda que durant l'últim trimestre també destaca la destrucció d'un projectil de calibre 149 mm trobat al terme municipal de la Ràpita (Lleida).

Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.