Denuncien per assetjament sexual el cap de llista del PP per Lleida

Denuncien per assetjament sexual el cap de llista del PP per Lleida| Text i fotografia: ACN

 

El cap de llista del PP per Lleida al Congrés, José Ignacio Llorens, assegura que és “absolutament falsa” l'acusació d'assetjament sexual per part d'una militant del PP de Madrid, publicada aquest dimecres en un diari digital. 

La dona hauria denunciat l'any 2013 un presumpte assetjament que hauria tingut lloc el 2011 per part de Llorens. El cap de llista del PP per Lleida ha explicat aquest dimecres que l'any 2013 va haver un acte de conciliació en què la dona li demanava diners però ell s'hi va negar perquè defensava la seva innocència. Llorens ha afegit que aquell mateix any el jutjat de Primera Instància 96 de Madrid va arxivar el cas per falta de proves i es mostra sorprès que un cas ja arxivat reaparegui dos anys després precisament en campanya electoral. “Vaig ser víctima d'un xantatge”, ha assegurat, i recorda que “per campanya no tot s'hi val” i que la notícia publicada ara “té un clar objectiu electoral”.
 
Llorens ha afegit que la seva advocada està preparant una querella per difamació i xantatge en contra del mitjà digital que ha publicat la informació, El Español, i contra la dona que denuncia els fets i que hauria parlat amb el mitjà.
 
El digital explica que José Ignacio Llorens, de 72 anys i cap de llista del PP per Lleida, va ser denunciat “per intentar mantenir relacions íntimes” amb una militant del partit a Madrid a canvi de trobar-li feina, uns fets que es remuntarien al febrer de 2011, mesos abans que Mariano Rajoy guanyés les eleccions. Segons El Español, Llorens va dir a la denunciant que tenia molts contactes per col·locar-la ja que ell seria el ministre d'Agricultura en el pròxim govern de Rajoy. “És absolutament fals”, ha dit Llorens.