Denuncien una agressió sexual durant una festa major catalana

L'Ajuntament de Santpedor ha informat que la matinada de dissabte a diumenge es va produir una agressió sexual durant la Festa Major.

 

Unes 200 persones es van concentrar diumenge a la tarda a la plaça de l'Església per mostrar el seu rebuig als fets ocorreguts.

 

La concentració la van convocar la Comissió de Penyes i durant la mateixa es va llegir un manifest elaborat per l'Ajuntament de Santpedor, la Comissió i el col·lectiu feminista Jerònimes. Els concentrats van rebutjar l'agressió i van enviar tot el suport incondicional a víctimes i famílies.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

 

El manifest lamenta que l'agressió ocorreguda a Santpedor no és un cas aïllat ni casual i expressa el seu total rebuig. Aquest assegura també que durant la Festa Major s'han produït altres agressions físiques, «totalment gratuïtes».

 

Investigació oberta

Fonts dels Mossos han confirmat a l'ACN que, després que la víctima hagi denunciat l'agressió sexual, s'ha obert una investigació per localitzar el presumpte autor. S'està prenent declaració a persones que eren als llocs dels fets. A hores d'ara no s'ha produït cap detenció.