Sense Categoria

Denuncien aglomeracions a l’entrada principal de l’Arnau de Vilanova

LleidaDiari
  • octubre 28, 2021
  • 2 min read
Denuncien aglomeracions a l’entrada principal de l’Arnau de Vilanova

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) denuncia aglomeracions d'usuaris que es repeteixen cada dia a l'entrada principal de l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida. El sindicat assenyala el risc que pot suposar en la transmissió de la covid-19 i, per això, exigeix reorganitzar aquest espai.

 

En aquest sentit, demana reobrir al més aviat possible la porta d'accés del jardí de l'espai de consultes externes, «per evitar aquestes situacions i així facilitar l'accés dels usuaris al transport públic». A la vegada, el CSIF denuncia la «ineficàcia i inutilitat» de les carpes obertes que Salut va instal·lar davant d'Urgències com a espai d'espera per a acompanyats de pacients i que han estat substituïdes per un barracó.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

Denuncien aglomeracions a l’entrada principal de l’Arnau de Vilanova

Denuncien aglomeracions a l'entrada principal de l'Hospital Arnau de Vilanova de Lleida | Marea Blanca

 

Consideren que ni la carpa ni els barracons són una solució adequada

El CSIF lamenta que aquest barracó, amb bancs a l'interior, «està molt separat de l'espai reservat a Urgències, no disposa de lavabo i és un espai molt reduït». «Ni la carpa ni els barracons són una solució adequada», afirma el sindicat. Per això, exigeix l'adequació i, si cal, «la construcció d'un habitacle adequat i digne, que reuneixi unes condicions estructurals adients a la climatologia de Lleida».

 

Fa uns dies, la Marea Blanca de Lleida ja es va queixar de les carpes per a acompanyants de l'exterior de l'àrea d'Urgències i va qualificar la solució adoptada per Salut de «presa de pèl». Aquesta plataforma va denunciar que les carpes obertes no protegien els usuaris de les inclemències del temps, a més que tenien un aforament mínim i vulneraven el dret a la intimitat perquè se seguia cridant el nom del pacient.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *