Sense Categoria

Denunciat penalment per colpejar a diversos gossos de la seva propietat a Lleida

LleidaDiari
  • juliol 14, 2022
  • 1 min read
Denunciat penalment per colpejar a diversos gossos de la seva propietat a Lleida

La Guàrdia Urbana de Lleida ha imputat penalment per maltractament animal David U.L de 40 anys, després d'identificar-lo com a autor de pallisses a diversos gossos de la seva propietat, que s'havien difós en un vídeo.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

 

A primera hora del matí s'ha tingut coneixement de l'existència d'aquest vídeo, on es veien els maltractes a animals. A més, durant el matí, s'han rebut diverses trucades i missatges per a denunciar aquests fets. Arran d'aquests fets, s'ha obert una investigació que ha permès identificar el presumpte autor d'aquest delicte i localitzar-lo al seu domicili.

 

 

Dels 3 animals que posseeix, s'han trobat dos d'ells, els quals han estat requisats a requeriment de Guàrdia Urbana de Lleida per al seu trasllat al Centre d'Acollida d'Animals de Companyia-Refugi dels Peluts, a efectes de protecció. El tercer gos ha estat localitzat a la protectora Amics dels Animals del Segrià, amb lesions lleus, ja que David U. L. l'havia presumptament llençat per damunt la tanca de la protectora durant aquesta nit. 

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *