Balears Vadevi

Denunciat a Lleida per transportar carn al terra d’una furgoneta bruta

  • març 6, 2019
  • 2 min read

Imatge d'arxiu | Pixabay

 

Una patrulla de la Guàrdia Urbana va observar aquest dimarts a les 16.45 hores de la tarda una furgoneta aturada a l'avinguda del Segre de Lleida i com un individu descarregava una peça de carn de corder del mateix i la portava a un establiment pròxim. Els agents van comprovar que a

  

l'interior de la furgoneta hi havia dos peces més de la mateixa carn, d'uns quinze quilos cada una, que estaven al terra de la furgoneta sense cap protecció, el qual es trobava brut.

 

Els agents van identificar el conductor, de 48 anys, i van comprovar que la furgoneta, tot i que era un vehicle isoterm, no tenia cap sistema de refrigeració. Davant els fets, els agents van denunciar aquest conductor per transportar carn de forma insalubre, sense cap sistema de refrigeració i amb l'interior brut.

 

Les dues peces de carn de la furgoneta i també la que ja havien descarregat van quedar en dipòsit i custodia a l'establiment, en un frigorífic, per la seva posterior destrucció segons les indicacions de la veterinària municipal.

 

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

Altres actuacions del dimarts per part de la Urbana a Lleida

Una patrulla de la Guàrdia Urbana va observar aquest dimarts al vespre un grup de quatre joves al carrer Tallada de Lleida, al barri del Centre Històric de la ciutat, que cantaven i tenien música a un volum elevat. Els agents van informar aquests joves que podien ocasionar molèsties al veïnat i els van identificar amb motiu de fer un control de documentació.

 

Els agents van comprovar que un d'aquests joves, M.A., de divuit anys, nascut al Marroc i veí de Lleida, portava un telèfon mòbil el qual constava com a sostret en un robatori amb violència el passat mes de desembre. Davant aquest fet, els agents van detenir M.A. com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb violència i/o intimidació i van iniciar les diligències corresponents. Aquest cas, és un dels molts altres que han tingut lloc en els darrers dies a la capital del Segrià relacionats amb els robatoris de diversos telèfons mòbils.

 

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T'enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

 

Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.