Denunciat un home per robar tres parells de sabates i una màquina de contar monedes a Lleida

Una patrulla de la Guàrdia Urbana va observar aquest dimecres a les 17.00 hores de la tarda un individu al carrer Galera de Lleida el qual en veure els agents feia el gest d'amagar una motxilla que duia a les mans.

 

Els agents van comprovar que aquest individu, de 40 anys, nascut a Marroc i veí de Lleida, portava dins la motxilla una bosseta de plàstic amb una substància vegetal, presumptament cànnabis, així com un ganivet de muntanya, i tres parells de sabates esportives amb les corresponents etiquetes. Aquest fet, els va fer sospitar de què aquestes sabates no eren de propietat de l'home, sinó que les hauria pogut robar d'algun establiment de la ciutat de Lleida. 

  

  

 

 

Davant la situació, els agents van comprovar amb la responsable de la botiga, de les sabates que duia l'home a la seva motxilla, havien estat sostretes, i que tenen un valor total de fins a 59,97 euros. Així mateix, aquest també duia una caixa d'eines i a l'interior havia una màquina de contar monedes juntament amb un talonari d'albarans d'una empresa. 

La versió dels responsables de les botigues

Seguidament, els agents van fer gestions amb el responsable de l'empresa, el qual els hi va manifestar que durant el matí li havien sostret al descuit dita màquina, la qual té un valor de 850 euros. Ambdós responsables dels establiments es van personar a les dependències municipals de la Guàrdia Urbana de Lleida per denunciar els fets.

 

Davant això, els agents van procedir a comissar la substància i l'arma a l'home. També van realitzar les diligències corresponents per tinença de substàncies estupefaents i per tinença d'arma prohibida. A més a més, la policia municipal també va decidir iniciar diligències policials per un delicte de furt lleu, i per un delicte de furt.