Denunciat un home a Lleida per conduir sota els efectes de les drogues

Una patrulla de la Guàrdia Urbana va observar el passat divendres a les 16.20 hores de la tarda un turisme marca Audi a l'avinguda de Tortosa de Lleida que circulava amb una roda que es veia torta, és a dir fora del seu lloc, molt probablement a causa d'un accident de trànsit, i davant el possible perill els agents van fer indicacions al conductor perquè s'aturés. El conductor, després d'una estona de no fer cas de les indicacions dels agents de la Guàrdia Urbana, es va aturar i quan els agents s'apropaven va llançar a terra un paquet de tabac.

 

Davant aquesta situació, els agents van identificar el conductor, de 54 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Lleida, el qual presentava símptomes clars de trobar-se sota l'efecte de substàncies estupefaents. Va ser en aquest moment quan van comprovar que dins del paquet que havia llançat hi havia dues bossetes que contenien una substància que semblava heroïna i a l'interior del vehicle una xeringa i estris utilitzats habitualment per consumir substàncies estupefaents. Els agents van comissar la substància i van fer l'acta corresponent per tinença de substàncies estupefaents.

 

Seguidament, en ser requerit, aquest conductor va fer la prova de drogo test la qual va donar un resultat positiu en cocaïna i heroïna. Atès aquest resultat i amb l'evidència d'estar implicat en un accident de trànsit els agents van iniciar les diligències penals per un delicte contra la seguretat viària. Alhora els agents van observar a l'interior del vehicle diversos productes alimentaris, com xocolata i formatge, dels quals no tenia el tiquet de compra, i finalment aquest conductor va reconèixer que els havia furtat de diversos establiments.

 

Finalment, els agents de la Guàrdia Urbana de Lleida van intervenir aquests productes i van poder comprovar als respectius establiments que els productes havien estat furtats. El responsable d'un d'ells va formalitzar la denúncia per la sostracció d'alguns dels productes recuperats i tot seguit la patrulla va realitzar les diligències penals corresponents per un delicte lleu de furt.