Denunciat a Lleida per portar una navalla i un ganivet de grans dimensions al vehicle

La Guàrdia Urbana de Lleida ha denunciat aquesta matinada el conductor d'un vehicle per tinença d'armes fora dels llocs habituals per al seu ús. El cos ha aturat passat un quart de tres un turisme a l'avinguda del Segre arran d'un control de documentació.

 

Els agents han comprovat que el conductor, de 29 anys, duia una navalla oberta al reposa braços central del vehicle i un ganivet de 34 centímetres amagat a la roda de recanvi. Davant la trobada, la Guàrdia Urbana ha denunciat l'home i ha intervingut tant la navalla com el ganivet.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

Denunciat a Lleida per portar una navalla i un ganivet de grans dimensions al vehicle

Denunciat a Lleida per portar una navalla i un ganivet de grans dimensions al vehicle | Guàrdia Urbana

 

Demanen 4 anys i 9 mesos de presó a un acusat de quedar-se més de 130.000 d'una empresa de Montsó

La Fiscalia demana quatre anys i nou mesos de presó a un veí de Peníscola de 40 anys acusat de quedar-se més de 130.000 euros d'una empresa de Montsó el 2017. Segons el ministeri públic, l'home es va quedar primer amb 1.195,48 euros que l'empresa li va pagar per a una suposada reparació d'unes grues, sense que s'arribés a fer mai aquest servei. Després, la firma afectada li va ingressar per error 130.000 euros que l'acusat va transferir a altres comptes el mateix dia abans que els afectats s'adonessin. El judici es farà a l'Audiència de Lleida el 9 de juny.

 

Segons la Fiscalia, la firma afectada va contractar un servei de manteniment i reparació de grues a l'acusat per valor de 1.195,48 euros, que va pagar el 19 de juliol de 2017 sense arribar mai a rebre el servei. Dies més tard es van adonar que l'empresa de l'acusat havia estat declarada insolvent un mes abans i per tant, segons la Fiscalia, «és evident que quan l'acusat va rebre l'encàrrec, ja no tenia activitat i es va quedar els diners».

 

Va transferir per error 130.000 euros a l'acusat 

«Per a més infortuni», segons l'escrit del ministeri públic, el 30 d'octubre de 2017, l'empresa de Montsó va transferir per error 130.000 euros a l'acusat quan el que realment volia fer era transferir-los al compte d'una altra empresa. Llavors, segons la denúncia, l'acusat, va transferir els diners a diversos comptes, el mateix dia, tot i saber que aquells diners no eren seus. Quan els afectats es van adonar de l'error, el compte ja estava a zero i ni l'empresa ni el banc van poder anul·lar la transferència.

 

La Fiscalia demana per a l'acusat un any i nou mesos de presó per un delicte d'estafa i tres anys de presó i una multa de 2.700 euros per un delicte d'apropiació indeguda. També sol·licita que retorni a l'empresa els 131.195,48 euros que presumptament es va quedar.