Sense Categoria

Denunciada a Lleida per deixar orinar el seu gos al balcó i molestar els veïns

Avatar
  • octubre 25, 2018
  • 2 min read
Denunciada a Lleida per deixar orinar el seu gos al balcó i molestar els veïns

Una patrulla de la Guàrdia Urbana va anar aquest dimecres al voltant de les 9.00 hores del matí al carrer Canonge Brugulat de Lleida en rebre un avís de molèsties ocasionades pels orins d’un gos que queien d’un balcó. Un cop al lloc, un ciutadà va denunciar als agents que li havien caigut a sobre la roba els orins d’un gos que es trobava en un balcó.

 

Aquests van veure les taques dels orins recents i també antics que desprenien molt mala olor. Tot seguit, els agents van identificar la veïna propietària del gos que va mostrar la documentació de l’animal i que va reconèixer els fets. Davant això, els agents van fer la denúncia corresponent recordant-li l’obligació d’evitar la caiguda dels orins del seu gos a la via pública. 

 

Aquesta no és la primera vegada que la Urbana intervé en problemes sobre els orins de gossos. Concretament, el setembre de l'any passat una patrulla de la Guàrdia Urbana va anar al carrer Ciutat de Fraga de Lleida en rebre un avís de molèsties causades per les miccions d'un gos. Els agents es van entrevistar amb la persona que havia trucat a la policia i va manifestar que feia temps que al balcó del seu domicili cauen orins del gos dels veïns que viuen al pis superior. Seguidament els agents van parlar amb el propietari del gos, que va admetre i era coneixedor dels fets.

 

Davant això, els agents el van denunciar per la insolidaritat envers la resta de ciutadans. En aquest sentit, cal recordar que són els propietaris dels gossos els que han de tenir cura d'on fan les seves necessitats, ja que han estat ja diverses vegades les que la Guàrdia Urbana de Lleida ha hagut d'intervenir en casos semblants. Normalment, sempre han acabat sent els veïns els que han denunciat els fets cansats de les males olors de les miccions dels animals.

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *