Demanen 16 anys i mig de presó a l’acusat de robar en una sala de jocs de Lleida

La Fiscalia demana 16 anys i mig de presó a un home acusat de robar més de 16.000 euros en una sala de jocs de Lleida.

 

L'acusat va amenaçar un treballador amb una pistola d'aire comprimit, el va lligar i li va colpejar al cap. A més a més, també va lligar de mans i peus i va tancar al lavabo a dos clients que els hi va robar els mòbils, i una bossa de mà amb 220 euros.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

 

Segons la Fiscalia, el presumpte autor dels delictes, veí de Lleida i nascut a la República Dominicana, va entrar amb passamuntanyes a una sala de jocs de Lleida, acompanyat de dues persones més que encara no han pogut ser identificades. Els fets van passar la matinada del 24 d'agost de 2018 i el judici es farà a l'Audiència de Lleida el 30 de juny. 

 

Demanen 16 anys i mig de presó a l’acusat de robar en una sala de jocs de Lleida

Demanen 16 anys i mig de presó per robar a una sala de jocs de Lleidal | LleidaDiari.cat

 

Un cop dins, va amenaçar amb una pistola d'aire comprimit al recepcionista, el va obligar a tirar-se a terra i el va colpejar al cap amb la culata de l'arma abans d'obligar-lo a obrir la caixa forta d'on es va endur els més de 16.000 euros que hi havia dins. Després li va demanar les claus de les màquines escurabutxaques i el va cordar de mans i peus amb brides i es va endur el seu mòbil i una tauleta electrònica.

 

La fiscalia també li demana 1.350 euros per un delicte lleu de lesions

El ministeri públic demana que es condemni l'home a 6 anys i mig de presó per un robatori amb violència i intimidació amb l'agreujant d'ús d'instrument perillós en concurs amb un delicte de detenció il·legal i a part, 5 anys de presó per cadascun dels dos delictes de detenció il·legal.

Mentrestant, segons el ministeri públic, un altre dels presumptes lladres va robar els telèfons mòbils i una bossa de mà amb 220 euros de dos clients, els va lligar també amb brides de mans i peus i els va tancar al lavabo. La Fiscalia demana que se li apliqui l'agreujant de disfressa i, a més de la pena de presó, també li demana una multa de 1.350 euros per un delicte lleu de lesions.