Sense Categoria

Demanen presó per una assistenta acusada de robar al propietari de la casa de Lleida on treballava més de 10.000€

LleidaDiari
  • juliol 5, 2016
  • 2 min read
Demanen presó per una assistenta acusada de robar al propietari de la casa de Lleida on treballava més de 10.000€

Demanen presó per una assistenta acusada de robar al propietari de la casa de Lleida on treballava més de 10.000€| ACN – Fotografia: lleidaalminut.com

 

L'Audiència de Lleida jutjarà aquest dimecres 6 de juliol una dona, M. D. G. M., de 50 anys, que va treballar d'assistenta, entre l'octubre i el desembre de 2014, en una casa, a Lleida. Segons la fiscalia, la dona sabia que a la tauleta de nit de l'habitació del propietari del pis, hi havia dues targetes de crèdit amb els seus pins corresponents i les va agafar per treure diners.

En total hauria extret 3.600 euros en 20 moviments entre el 24 de desembre de 2014 i el 2 de gener de 2015 i hauria estat enregistrada per les càmeres de seguretat dels caixers.
 
Segons l'escrit del ministeri públic, també va robar de la casa joies valorades en 8.201 euros propietat de la víctima, de la seva esposa i de la seva sogra que va vendre en diversos establiments així com un abric de visó, propietat de la sogra de l'home, que es va trobar al pis de l'acusada durant un registre.
 
La fiscalia demana quatre anys de presó i una multa de 3.000 euros per un delicte continuat d'estafa i un any i vuit mesos més de presó per un delicte continuat de furt amb l'agreujant d'abús de confiança. També sol·licita una indemnització de més de 10.000 euros.

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *