Demanen dotze anys de presó a un home acusat d’obligar la seva filla de 9 anys a fer-li una fel·lació a Lleida

Demanen dotze anys de presó a un home acusat d’obligar la seva filla de 9 anys a fer-li una fel·lació a Lleida| ACN – Fotografia: lleidaalminut.com

 

La fiscalia demana dotze anys de presó per un veí de Lleida de 52 anys que va obligar la seva filla de 9 anys a fer-li una fel·lació, després de fer-la entrar a l'habitació de matrimoni i bloquejar l'entrada i la sortida amb una cadira. 

L'home, J. O. S., de nacionalitat espanyola, havia estat condemnat el 26 de febrer de 2014 per maltractar la seva dona. Ara l'acusen d'un delicte d'abús sexual a menors de tretze anys que va tenir lloc en data no determinada però abans del febrer de 2014. El judici tindrà lloc el 9 de març a l'Audiència de Lleida.
 
La fiscalia demana també deu anys de llibertat vigilada quan l'acusat surti de la presó i també que se li prohibeixi comunicar-se o acostar-se a menys de 500 metres de la nena durant deu anys. A més, sol·licita que se li retiri la pàtria potestat durant sis anys i que indemnitzi la menor amb 9.000 euros per danys morals.