Sense Categoria

Denuncien que MediaMarkt va deixar tancat al pàrquing el cotxe d’una família amb un bebè

Avatar
  • octubre 28, 2018
  • 3 min read

El vehicle que es va quedar tancat a l'aparcament exterior de la botiga | Facebook/Eva Maria Mor

 

Les xarxes socials en van plenes. El vespre de dijous, 25 d'octubre, la usuària de xarxes socials identificada com Eva Maria Mor va denunciar que la botiga d'electrodomèstics i informàtica, MediaMarkt, ubicada al polígon de les Gavarres de Tarragona, va tancar l'aparcament exterior del seu recinte abans de l'hora prevista i no els hi van permetre retirar el seu vehicle de la instal·lació, havent de demanar un taxi per poder tornar al seu domicili particular. 

 

La situació s'agreuja pel fet que Eva Maria anava amb «una parella d'amics que portaven un bebè de 14 dies». La denúncia s'ha compartit prop de 5.000 vegades, 4.773 per ser exactes, a les xarxes socials, i ha generat tota mena de reaccions, des dels que demanen «boicot a MediaMarkt» fins als que asseguren que haurien «d'haver trucat a la policia» o «trencar la porta per poder sortir d'allí».

 

Pel que fa a l'empresa, MediaMarkt ha declarat a TarragonaDigital que «la seguretat dels nostres clients és prioritària. Estem analitzant els fets per evitar que mai més es repeteixin. Hem presentat les nostres més sinceres disculpes als afectats». 

Els fets van succeir el dissabte 20 d'octubre a Tarragona

El relat que fa dels fets Eva Maria Mor en la seva denúncia pública és el següent: «El passat dissabte dia 20 vam acompanyar a uns amics a comprar un portàtil al MediaMarkt de les Gavarres. Ells hi anaven amb un bebè de 14 dies i mentre estàvem dins la botiga es va posar a plorar. Vam sortir a l'exterior per donar-li el biberó i ens adonem que passades les nou de la nit les portes de l'aparcament exterior de la botiga ja estaven tancades. Cal remarcar que a la seva pàgina web, la botiga diu que l'horari de tancament són les deu de la nit però bé, el fet és que ens vam quedar amb els cotxes tancats dins l'aparcament».

 

La història s'agreuja, ja que, com explica Mor, «dins l'establiment encara hi havia treballadors que estaven fent el tancament i acabant la seva jornada laboral. Els hi demanem si ens poden ajudar i ens diuen que truquem al seu cap. Així ho fem, amb la sorpresa que el seu cap respon que ell es troba a 40 minuts de la botiga, que és el seu dia lliure i que no s'hi pensa desplaçar». «Així doncs, no ens va quedar d'altra que trucar a un parell de taxis perquè ens portessin a casa i passar a recollir els nostres vehicles el dilluns següent a les nou del matí. Vergonya us hauria de fer si teniu fills, inhumans!», conclou Eva Maria Mor. 

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *