Sense Categoria

Defineixen un pla de mesures per a les empreses de menor dimensió de Lleida

Avatar
  • abril 17, 2020
  • 2 min read

El regidor Paco Cerdà s'ha preocupat per la situació dels petits empresaris | LleidaDiari.cat

El tinent d'alcalde de Promoció Econòmica i Emprenedoria, Paco Cerdà, ha mantingut una reunió de treball amb el president i la secretària general de PIMEC Lleida, Jaume Saltó i Anna Torres, per concretar peticions d'aquest sector econòmic que està suportant un pes específic arran de la crisi provocada per la Covid-19. La reunió telemàtica també ha comptat amb el president de Pimec Autònoms Catalunya, Miquel Camps, i de la seva homòloga a Lleida, Laura Sànchez.

 

Pimec Autònoms ha fet arribar al regidor de promoció econòmica un seguit de mesures que consideren essencials, com el pagament immediat de les factures pendents d'abonament; implementar rebaixes de tributs i taxes municipals, i obertura de línies d'ajuts i subvencions destinades a compensar-ne el pagament. Entre altres, també s'ha exposat la suspensió de tributs i les taxes municipals de nova creació o modificats a l'alça per a l'exercici 2020.

 

[predef]telegram-lleidadiari-492[/predef]

 

El compromís de l'Ajuntament de Lleida

Cerdà s'ha compromès a tractar, en clau de govern municipal, la casuística de les persones que regenten empreses petites i mitjanes de Lleida i també a estudiar cadascuna de les mesures que proposa el col·lectiu, per aportar les solucions que es corresponguin en l'àmbit competencial de l'Ajuntament de Lleida.

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *