Desallotjat per una falsa amenaça de bomba al Decathlon de Terrassa

Imatge d'arxiu d'una botiga Decathlon

Imatge d'arxiu d'una botiga Decathlon | cedida

 

Aquesta nit passada, els cossos de policia han hagut d'intervenir en el desallotjament d'un establiment del municipi de Terrassa, a la comarca del Vallès Occidental, per una amenaça de bomba. Els fets han succeït aquest passat dissabte 10 de novembre a la nit, quan s'ha alertat d'un possible atac bomba.

 

Immediatament després de rebre l'avís d'amenaça de bomba, diverses dotacions dels Mossos d'Esquadra i de la Policia Municipal de Terrassa van acudir a l'establiment en qüestió, una botiga Decathlon situada al centre comercial i d'oci Parc Vallès de la ciutat catalana.

Els cossos de policia van confirmar que era una falsa alarma

Ràpidament, els agents de policia han procedit al desallotjament de tot l'establiment així com el pàrquing adjunt, per tal d'acordonar tota la zona. Després que Mossos i Policia Municipal escorcollessin la zona pròxima al Decathlon de Terrassa, s'ha confirmat que es tractava d'una falsa alarma d'atac bomba, segons informa el 'Diari de Terrassa'.

 

 

El grup especialitzat en rastrejament de material explosiu, juntament amb una patrulla canina van estar buscant possibles artefactes. Per seguretat, tota l'avinguda del Tèxtil on està situat aquest establiment Decathlon va estar tallada completament al trànsit per seguretat.

 

Finalment, els cossos de policia van confirmar que només es tractava d'una falsa alarma i després d'enllestir les tasques pertinents d'escorcoll, van tancar el dispositiu policial, segons explica el mitjà local citat. Així mateix, els treballadors de la botiga d'esports van poder accedir a l'interior de l'establiment.

Imatge de l'escànner de la maleta amb la granada de mà falsa que ha pujat al tren a Barcelona Sants.

Imatge de l'escànner de la maleta amb la granada de mà falsa que ha pujat al tren a Barcelona Sants. | CatalunyaDiari.cat

 

Aturada la circulació per una falsa alarma a Sants i Atocha

Aquesta falsa alarma d'amenaça bomba a Terrassa es produeix tan sols uns dies després que saltessin totes les alarmes a dues de les estacions de trens més importants de l'Estat espanyol, l'estació de Sants de Barcelona i la d'Atocha de Madrid.

 

El primer avís es va produir a l'estació catalana quan els vigilants de seguretat van detectar un objecte que semblava una granada de mà i ràpidament van alertar als Mossos d'Esquadra, ràpidament es va activar el protocol per possible amenaça de bomba. Es va tallar tota la circulació de trens i es van evacuar diversos combois de les vies 3 i 4.

 

La suposada granada de mà es va trobar a l'interior d'una maleta de mà d'una dona que va sortir de Barcelona en direcció Madrid. Posteriorment, una vegada localitzada la viatgera a l'estació d'Atocha, es va confirmar que no era cap objecte perillós ni explosiu.