Danone obre a Catalunya el primer ‘hub’ tecnològic de l’Estat

Danone obre a Barcelona el primer 'hub' tecnològic de l'Estat. La multinacional ha anunciat que aquesta oficina treballarà projectes d'innovació i digitalització de les operacions i suposa la creació de més de 30 nous llocs de treball especialitzats en tecnologia i anàlisi de dades.

 

El nou centre, que ja es troba en funcionament, és el cinquè hub d'innovació de la companyia i complementa els oberts l'any passat a França, Mèxic, Polònia i Malàisia. Actualment, Danone compta amb 900 treballadors a Catalunya ubicats a les oficines centrals de Barcelona, la planta de lactis i proteïnes alternatives vegetals a Parets del Vallès, la d'aigua mineral a Sant Hilari Sacalm i els equips comercials.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

 

El director de l'àrea d'IT & Data de Danone a la península Ibèrica, Nicolas Cosqueric, explica que volen que «el 2025 la tecnologia i les dades es converteixin en els grans diferenciadors estratègics de Danone». «Per això hem accelerat la consolidació d'aquest hub a Barcelona on es coordinaran projectes digitals que escalaran a escala global», ha dit Cosqueric, que subratlla que l'empresa «ara necessita accelerar la digitalització del nostre negoci».

Imatge del hub de Danone

Danone obre a Barcelona el primer 'hub' tecnològic de l'Estat que genera 30 llocs de treball especialitzats | LleidaDiari.cat

 

El projecte compta amb el suport d'ACCIÓ

El projecte compta amb el suport d'ACCIÓ, l'agència per a la competitivitat de l'empresa del Departament d'Empresa i Treball. Segons el conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent i, «inversions com les de Danone, que se sumen a les de Pepsico, Google o Microsoft, posen de manifest el potencial de Catalunya com a epicentre europeu en l'àmbit de la innovació i la tecnologia».