Sense Categoria

El pilot català Dani Pedrosa es retira

Avatar
  • juliol 12, 2018
  • 2 min read

Dani Pedrosa, en arxiu | CatalunyaDiari.cat

 

El pilot de motociclisme català, Dani Pedrosa, anunciarà aquesta tarda la seva retirada. El fitxatge de Jorge Lorenzo per Honda ha estat el detonant de la seva jubilació, als 32 anys. 

 

El de Castellar del Vallès penjarà el casc després de quedar-se sense seient a Honda i veure com les converses per formar part de l'equip Yamaha no arribaven a bon port. «El primer que vull anunciar és que l'any que ve ja no competiré a Moto GP», ha assegurat el català mentre relatava: «És una decisió molt meditada»

Pedrosa diu adeu amb 32 anys

El seu recorregut a Moto GP, però, va començar l'any 2006. Amb només 19 anys, el jove pilot de Castellar del Vallès va començar a fer-se un nom a la categoria reina del motociclisme, després d'haver acreditat grans resultats a la categoria de 125 cc i 250 cc

 

Dani Pedrosa celebrant un triomf

Dani Pedrosa celebrant un triomf | CatalunyaDiari.cat

 

 

La seva trajectòria ha estat sempre vinculada a Honda. Tot i això, la decisió de l'equip de comptar l'any vinent amb Marc Màrquez i Jorge Lorenzo —que deixava sense seient el pilot de Castellar del Vallès— ha acabat precipitant la decisió de Dani Pedrosa.  

Pedrosa s'acomiada entre llàgrimes 

Visiblement emocionat, el pilot català ha anunciat la seva retirada des del circuit de Montmeló. «Tot i haver tingut moltes oportunitats per continuar, no visc la competició amb la mateixa intensitat que abans i ara tinc altres prioritats a la meva vida», relatat Pedrosa sobre el seu adeu. 

 

«M'agradaria donar les gràcies a Honda i Dorna que em van donar l'oportunitat l'any 99 de fer realitat el meu somni». En aquest context, d'altra banda, el mateix Pedrosa no s'ha estat de res per afirmar: «Voldria donar les gràcies també a la meva família i a tota l'afició que m'ha ajudat amb els seus missatges i que m'han servit per superar altres moments difícils de la meva vida». 

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *