Sense Categoria

Dani Martín revela que pateix rosàcia, una malaltia cutània crònica

Avatar
  • octubre 27, 2018
  • 4 min read
Dani Martín pateix una malaltia cutània crònica | GTRES

 

Dani Martín acaba de fer una confessió sobre la seva salut totalment inesperada. L'exmembre d'El Canto del Loco ha explicat que des de fa un temps pateix rosàcia, una malaltia cutània que, entre altres símptomes, li provoca l'enrogiment freqüent de la cara

 

Per mostrar-ho, el cantant ha compartit una foto al seu compte d'Instagram, on es pot veure els efectes que té aquest trastorn en el seu rostre. Amb aquest gest, ha volgut ajudar altres persones, que com ell, tenen problemes a la pell dels quals no s'han d'avergonyir: «M'ha costat acceptat que de vegades la meva pell té aquests brots, però aquest també sóc jo». 

 

El cantant fa broma amb la seva malaltia

Dani ha volgut demostrar que encara que pugui ser una malaltia molt molesta, l'està acceptant amb tota normalitat. En la seva publicació a les xarxes socials, compartia amb els seus seguidors que «aquest també sóc jo de vegades, tinc una cosa a la pell anomenada rosàcia».  

 

 

 

En la fotografia que ha penjat a Instagram es pot observar com la seva barbeta i a les galtes estan bastant vermelles i que té una sèrie de petits grans que recorden als que tenen les persones amb acne. En aquest cas, aquests són dos dels símptomes habituals en la rosàcia, una afecció crònica de la pell que acostumen a patir les persones entre els 30 i els 50 anys.  

 

Volent donar un gran exemple per la resta d'afectats per aquesta malaltia, Dani Martín s'ha mostrat així de sincer: «Si algú que la tingui ha patit el que suposa que et miri la gent i et pregunti si estàs malalt o si t'estàs drogant amb 'crack', aquí teniu la meva cara. No passa res, visca la rosàcia, l'important és el de dins». 

 

Dani Martín

Dani Martín ha volgut sincerar-se a les seves xarxes socials   | Instagram @_danimartin_

 

Publicar aquesta imatge, en el fons, ha estat també un bàlsam per Martín: «M'alleuja ficar aquesta foto, per això ho faig. Imperfectes i reals! Acne amb 41, tot va bé! Feliç dia de rosàcia».

 

Els seus fans agraeixen la seva sinceritat

La decisió valenta que ha pres el cantant, fent pública la seva malaltia, ha estat molt ben valorada pels seus seguidors. No només això, alguns l'han agraït que hagi visualitzat aquest trastorn tan poc conegut, explicant que ells també la pateixen. 

 

Alguns dels comentaris que han fet arribar al cantant han estat: «Bravo tu i la teva rosàcia!, Ja som dos! Gràcies per posar-ho», «Hola Dani, a mi també m'apareixen brots de rosàcia i em miren com si fos una rara avis… Doncs, és el que hi ha!» o «T'ho canvio per les meves mutacions per una al·lèrgia crònica! La gent s'espanta quan em mira i jo em ric». 

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *