Cultura

Dàmaris Gelabert visita Lleida amb els tallers familiars ‘Crèixer Cantant’

Marta Romera
  • octubre 7, 2022
  • 2 min read
Dàmaris Gelabert visita Lleida amb els tallers familiars ‘Crèixer Cantant’

La Dàmaris Gelabert és una pedagoga, musicoterapeuta, autora i cantant de cançons infantils, visita aquest dissabte l’Espai Orfeó amb els tallers familiars ‘Crèixer Cantant’. Ha publicat més de 200 cançons i editat 16 discos. Aquestes cançons s’utilitzen com una eina d’aprenentatge en l’àmbit escolar i familiar pel seu contingut útil en la formació d’hàbits, d’ensenyaments bàsics i valors educatius.

 

Les seves cançons en català han arribat a tot el món gràcies al seu canal YouTube, que actualment supera els 800 milions de visualitzacions i ha arribat a més de 2 milions de subscriptors. Amb un ampli reconeixement nacional i internacional, s’ha convertit en el canal, íntegrament en català amb més visualitzacions i el primer canal de música en català que obté el Botó d’Or de YouTube.

És creadora del mètode Totsona d’Estimulació Musical a l’etapa 0-5 anys i en l’educació especial. Aquest mètode es basa a entendre la música com el primer llenguatge de l’infant i com una de les millors estratègies educatives. Des del més petit fins al més gran de la casa, tots podeu gaudir i passar una bona estona aprenent a comunicar-vos amb aquest llenguatge que va més enllà de les paraules.

«Veniu a cantar, ballar, tocar i escoltar música en família amb les cançons de la Dàmaris i altres propostes musicals. Veniu a compartir l’alegria, la connexió i el plaer de fer música junts». Moments únics i lúdics que reforcen el vostre vincle afectiu i que acompanyen l’infant en el seu creixement de forma respectuosa, des del seu llenguatge preferit: La música!

Marta Romera
Sobre l'Autor

Marta Romera

Marta Romera (Castelló de la Plana, 1989). Llicenciada en periodisme per la URV. Redactora de LleidaDiari.cat des del 2017. Durant cinc anys va ser redactora al diari 'La Mañana' de Lleida i en l'actualitat col·labora a Onda Cero Lleida. També és corresponsal de l'Agència EFE a la demarcació de Lleida. El meu Linkedin

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *