Lleida

Dàlia, l’empresa lleidatana sobre salut sexual i higiene femenina que s’obre camí a Catalunya

GlobaLleida va assessorar en els seus inicis al fundador de la firma que s'ubica en ple Eix Comercial de Lleida

Marta Romera
  • novembre 10, 2022
  • 3 min read
Dàlia, l’empresa lleidatana sobre salut sexual i higiene femenina que s’obre camí a Catalunya

Encara hi ha molts temes tabús en molts àmbits de la vida, però si es parla de salut sexual i higiene menstrual femenina, el desconeixement es fa encara més palès. Així doncs, amb la idea d’aportar un «punt de llum» per a totes aquelles dones que necessiten un espai segur per aprendre, compartir i gaudir, va néixer l’empresa Dàlia a Lleida, on es poden trobar els productes més innovadors d’educació sexual, menstruació, sòl pelvià, postpart i lactància, menopausa i sexualitat.

 

Segons ha explicat el seu fundador a LleidaDiari.cat, Marc Santamaria, es tracta d’una botiga situada en ple Eix Comercial de Lleida per «normalitzar el sexe com una activitat natural, sana i divertida i per promoure una educació sexual completa trencant els tabús de la societat relacionats amb la sexualitat a partir d’un concepte innovador de botiga, ampli, sense productes escandalosos, lluminós» i on s’hi realitzin tallers, xerrades i activitats enfocades a millorar la salut i el benestar íntim dels lleidatans.

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

En aquest sentit, Santamaria explica que es va fer un estudi de mercat amb al voltant de 400 dones i es va adonar que faltava informació al respecte i que, a més a més, el que hi havia «només eres joguines eròtiques i les farmàcies no donaven aquesta formació». Per aquest motiu, es va decidir a obrir un espai obert i transparent, on oferir un assessorament amb una terapeuta menstrual i sexòloga per a convertir-lo en el que és avui en dia, un punt de trobada molt necessari.

Ara, amb la idea de seguir creixent i, sobretot, oferint a les dones totes aquelles eines i informació que es mereixen i necessiten per a viure totes les etapes reproductives i sexuals en plenitud, Dàlia ha obert la seva segona botiga, ara, a Girona. Més endavant, també tenen previst obrir-se camí a Barcelona i Reus. 

Cal destacar que Santamaria va rebre en els seus inicis l’ajuda de GlobaLleida i que, tal com assegura, el seu assessorament va ser força important i decisiu per aconseguir amb èxit tots els tràmits necessàris en l’inici d’un negoci. Començant pel pla de negoci per a demanar finançament a les entitats financeres, fins arribar a altres tràmits empresarials que, celebra el jove empresari lleidatà, «em van servir de molta ajuda i, per tant, els hi agraeixo molt».

Marta Romera
Sobre l'Autor

Marta Romera

Marta Romera (Castelló de la Plana, 1989). Llicenciada en periodisme per la URV. Redactora de LleidaDiari.cat des del 2017. Durant cinc anys va ser redactora al diari 'La Mañana' de Lleida i en l'actualitat col·labora a Onda Cero Lleida. També és corresponsal de l'Agència EFE a la demarcació de Lleida. El meu Linkedin

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *