La Cursa de Sant Silvestre preveu desviaments de trànsit per garantir-ne la seguretat

Imatge del recorregut de la cursa de tres quilòmetres | LleidaDiari.cat

 

La Guàrdia Urbana de Lleida ha previst algunes recomanacions i desviaments de trànsit amb motiu de la Cursa de Sant Silvestre d'aquest diumenge. El recorregut de l'itinerari curt és: sortida al carrer de Balmes, plaça de Ricard Vinyes, avinguda Prat de la Riba, avinguda. Princep de Viana, plaça de Berenguer IV, Rambla Ferran, avinguda Francesc Macià, Plaça d'Agelet i Garriga, avinguda Blondel, avinguda Catalunya, Rambla d'Aragó i arribada a la plaça de Cervantes.

 

El recorregut de l'itinerari llarg és: sortida al carrer de Balmes, plaça de Ricard Vinyes, avinguda Prat de la Riba, avinguda Príncep de Viana, plaça de Berenguer IV, Victorià Muñoz, Camí de Picos, avinguda Garrigues, avinguda Tarradelles, Canalització del Riu (accés per la passarel·la de l'avinguda Segre), plaça de Blas Infante (sortida de la Canalització), Jaume II, Pont Vell, avinguda Blondel, avinguda Catalunya, Rambla d'Aragó i arribada a la plaça de Cervantes.

A l'efecte de preparar el muntatge de sortida de la Cursa està previst desviar el tram de la rambla d'Aragó i del carrer Balmes (entre la plaça de Ricard Vinyes i el carrer de Lluís Companys), al voltant de les 9.30 hores. Aquest desviament es mantindrà fins a la finalització de la prova per motius de seguretat dels corredors i del públic que assisteix a l'arribada, afectant tant el sentit ascendent com el descendent. A la resta del circuit es tallarà la circulació de vehicles al pas dels corredors.

 

Aquests talls de circulació seran breus i poc rellevants en la part inicial de la cursa i més llargs en la part final d'aquesta. A conseqüència d'això es tallarà la circulació a les avingudes de Madrid i de Blondel entre el Pont Vell i el Pont de la Universitat de les 11.30 a les 12.30 hores aproximadament. Tanmateix, la circulació en ambdós sentits al Pont Vell quedarà reduïda a un sol carril. Aquesta circumstància pot alentir la circulació procedent de la rambla de Ferran en sentit a l'avinguda de les Garrigues. Per garantir la seguretat de la prova esportiva i minimitzar les molèsties als conductors, no es permetrà l'estacionament dels vehicles en el sentit ascendent de la rambla d'Aragó entre les 8 i les 12.45 hores.