La 8a Cursa de la Cirera de Corbins tindrà un caire solidari i homenatjarà la figura de Jaume Florensa

El diputat i alcalde de Corbins, Jordi Verdú, acompanyat del representant de Runners Corbins, Josep M. Solans, han presentat aquest dilluns en roda de premsa la vuitena edició de la Cursa de la Cirera de Corbins. Memorial Jaume Florensa que, a causa de la situació sanitària, se celebrarà de forma virtual entre els dies 17 i 30 de maig en les distàncies de 5 i 10 quilòmetres, i amb la novetat de la modalitat de la caminada. La presentació ha comptat també amb l'assistència de l'assessora en matèria d'entitats i esport, Gemma Vilarasau.

 

La cursa —que formarà part de la Lliga Iter 5— no se celebrarà només a Corbins com era habitual, sinó que serà dins el terme municipal on visqui cada participant, cadascú al seu poble o ciutat i seguint les normes que indiquin les autoritats sanitàries en aquell moment. La cursa tindrà un caire solidari i es donaran 3 € de cada inscripció a la Fundació Arrels. A més, estarà dedicada a Jaume Florensa, un il·lustre veí de Corbins que en els anys 50 va competir en curses nacionals i internacionals aconseguint grans èxits malgrat els escassos recursos de què disposava.

 

[predef]nou-whatsapp-lleidadiari-646[/predef]

La 8a Cursa de la Cirera de Corbins tindrà un caire solidari i homenatjarà la figura de Jaume Florensa

La 8a Cursa de la Cirera de Corbins tindrà un caire solidari i homenatjarà la figura de Jaume Florensa | LleidaDiari.cat

 

La necessària col·laboració de voluntaris i associacions del municipi que ronda les 130 persones

L'organització compta amb la necessària col·laboració de voluntaris i associacions del municipi que ronda les 130 persones i, tal com ha recordat Josep M. Solans, la cursa havia arribat a reunir prop de 600 corredors en totes les categories. També ha remarcat que els participants poden fer el recorregut tantes vegades com vulguin i que l'aplicació RunLife enregistrarà el millor temps.

 

Jordi Verdú ha volgut destacar la vessant solidària de la cursa i l'ímpetu dels organitzadors en tirar endavant una cursa d'aquest tipus, malgrat les circumstàncies sanitàries actuals. També s'ha referit a les aportacions de les empreses col·laborades que subministren cireres, pomes i peres perquè puguin ser sortejades entre els participants. Per a més informació sobre la cursa, es pot accedir a www.cursacorbins.cat o a info@cursacorbins.cat.