Societat

T’agradaria ser monitor de lleure? Aquesta informació t’interessa

Inscripcions obertes per al curs de monitor i premonitor

Mar Laborda
  • febrer 28, 2023
  • 2 min read
T’agradaria ser monitor de lleure? Aquesta informació t’interessa

L’Oficina Jove de l’Alt Urgell (OJAU) obra aquest dimarts 28 de febrer les inscripcions per l’oferta formativa Pack Lleure Primavera 2023 que inclou el curs de monitor/a i de premonitor/a de lleure. Les inscripcions es podran fer directament des del web de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell

El regidor de Joventut de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, Joan Llobera, manifesta que «un any més, des de l’OJAU continuem apostant per la formació dels i les joves de la Seu i comarca amb el Pack Lleure 2023, amb dos nous cursos de premonitor/a i monitor/a de lleure, que es duran a terme aquesta primavera».

▶ TELEGRAM LLEIDADIARI: Ara també podeu rebre les notícies de LleidaDiari a través del canal de Telegram. Punxa aquí!

El curs de monitor/a de lleure, s’adreça a joves a partir de 18 anys, i es realitzarà els dies 25 i 28 de març, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 15, 16, 29 i 30 d’abril i el dia 6 de maig, i s’impartirà a l’Alberg de Joventut La Valira.

 

El curs compta amb una etapa lectiva 150 hores, amb activitats d’educació en el lleure infantil i juvenil (40 hores presencials/20 hores online); processos grupals i educatius en el lleure infantil i juvenil (20 hores presencials/10 hores online); i tècniques i recursos d’animació en activitats de lleure (40 hores presencials/20 hores online); i una etapa de pràctiques de 160 hores (mòdul de pràctiques professionals no laborals de dinamització d’activitats de lleure educatiu infantil i juvenil en qualsevol casal de la comarca que tingui un/a director/a de lleure. El preu del curs és de 245€ (220€ si es compta amb el Carnet Jove).

Pel que fa al curs de premonitor/a, s’adreça a joves nascuts el 2006 i 2007, que s’impartirà de manera presencial del 3 al 6 d’abril. L’horari serà de 9.00 a 13.00 hores, al centre cívic L’Escorxador. El preu del curs és de 38€.

Mar Laborda
Sobre l'Autor

Mar Laborda

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *