Curs d’auxiliar de multicàmera i de plató i maquinària, al centre audiovisual Magical

Curs d’auxiliar de multicàmera i de plató i maquinària, al centre audiovisual Magical| Redacció – Fotografia: Ajuntament de Lleida

 

El centre audiovisual Magical Media del Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida posa en marxa aquest mes de juliol dos cursos d’iniciació pràctica: Pràctiques d’auxiliar de plató i maquinària i Pràctiques d’auxiliar de multicàmera. 

Cada curs és de 30 hores lectives, de les quals el 70% seran pràctiques per assolir un bon nivell de coneixement de la tecnologia del Magical. Aquesta iniciativa de projecció professional tindrà continuïtat al llarg del proper curs lectiu amb l’inici d’altres formacions de nivell i especialització superior. Els cursos estan adreçats a persones majors de 17 anys, amb estudis mínims de Grau Mitjà de Formació Professional o Batxillerat. També hi poden accedir els professionals del sector de la imatge que acreditin la seva trajectòria. 
 
Els cursos tenen un preu de 190 euros i les places són limitades. Per formalitzar la inscripció al curs, cal omplir el formulari que hi ha a l’apartat formació del web del Magical. El termini d’inscripcions finalitza el 12 de juliol.

rn