Sense Categoria

Carles Puigdemont, acusat d’haver mentit en el seu currículum

Avatar
  • setembre 19, 2018
  • 3 min read

Puigdemont durant la manifestació a Brussel·les | CatalunyaDiari.cat

 

La polèmica dels estudis falsos aterra, i de quina manera, a la política catalana. Després dels casos ja coneguts de Cifuentes, Montón, Sánchez Casado i Rivera, ara s’obre la carpeta Carles Puigdemont. Segons el programa ‘Al Rojo Vivo’ de ‘La Sexta’, l’expresident de la Generalitat exiliat a Waterloo també hauria alterat el seu Currículum Vitae.

 

En concret, l’acusació del programa esmentat se centra en un currículum d’entre els anys 2010 i 2012 —al llarg de la novena legislatura—, publicat a la pàgina oficial del Parlament de Catalunya, on el gironí fa constar que és llicenciat en periodisme. Aquest mateix Currículum, d’altra banda, també posa en relleu que Carles Puigdemont ha cursat estudis de filologia catalana i que ha passat per l’Agència Catalana de Notícies (ACN).

 

Quelcom que, de fet, desapareix al currículum de la desena legislatura —així com del seu perfil de Linkedin, on també s’hi assegurava que Puigdemont tenia els títols esmentats—. Al fil de la qüestió, doncs, ‘La Sexta’ no ho dubta: «Periodista potser ho és, llicenciat no».

 

Puigdemont podria haver alterat el seu currículum

‘La Sexta’, però, no s’atura en aquest punt i va encara un pèl més enllà. Per això, reiteren: «A la IX legislatura a la web del Parlament apareixia com a Llicenciat en Periodisme, tot i que només havia acabat el batxillerat».

 

'La Sexta' acusa Puigdemont d'haver mentit en el seu currículum vitae

'La Sexta' acusa Puigdemont d'haver mentit en el seu currículum vitae | La Sexta

 

 

Finalment, Antonio García Farreras qualifica els casos sobre els estudis falsos de «titulitis» i acaba assegurant que «afecta a independentistes i no independentistes». I és que abans de Puigdemont, polítics de la talla d’Albert Rivera, Pablo Casado o el president espanyol, Pedro Sánchez ja s’havien instal·lat a l’ull de l’huracà.

 

El primer, de fet, també va ser acusat d’haver modificat el seu currículum en assegurar que era doctorand —quelcom que va ratificar la rectora de la UAB—; Casado va ser acusat d’haver tingut un tracte de favor a la Universitat Rey Juan Carlos i comptar amb diverses facilitats per aprovar algunes assignatura i Pedro Sánchez, d’altra banda, es va veure forçat a fer públic el seu doctorat després que Albert Rivera sembrés el dubte sobre la vigència d’aquest.

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *