Sense Categoria

Cucalòcum Primavera obre les seves portes amb més de 22 activitats

LleidaDiari
  • abril 2, 2012
  • 3 min read
Cucalòcum Primavera obre les seves portes amb més de 22 activitats

Cucalòcum Primavera obre les seves portes amb més de 22 activitats| Redacció – Fotografia: Ajuntament de Lleida

 

El pavelló 3 de Fira de Lleida acollirà del 2 al 5 d’abril la 5a edició de Cucalòcum Primavera, saló que obrirà les portes amb una oferta global de 22 activitats ludicoesportives pensades per afavorir la conciliació laboral i familiar en el període de vacances escolars de Setmana Santa i per donar una alternativa lúdica als infants de Lleida.

Entre les 22 activitats del saló, destaquen el parc de psicomotricitat, el tennis taula, el tennis, l’hoquei, el golf, el bàsquet, els tombs solidaris, els inflables de La Granja, el taller de manualitats, els Tombs solidaris en carro i la mostra d’animals de La Manreana, l’'Infable de les Serps', les activitats manuals i el 'Pinta Llunes' per col·laborar amb la Casa dels Xuklis, 'El Món del Cotofluix', la ludoteca d’1 a 3 anys, els llits elàstics, el 'Giravolt', l''Acosta’t i aprèn amb cavalls', el taller de plàstica de la Caixa, la teràpia amb animals, el 'Dino-Bus' i el taller 'Pinta i dóna color!'.

Un parc solidari

Cucalòcum Primavera ofereix també propostes solidàries. Així, la Fundació Privada de Nenes i Nens amb Càncer organitza diferents activitats manuals, entre les quals destaca l’activitat de pintar algunes de les llunes que formen part del projecte 'Rècord de Llunes' amb bons desitjos per als nens i nenes amb malalties greus i oncològiques de l’Aula Hospitalària de l’Hospital Maternoinfantil de la Vall d’Hebron. Amb la presència al saló, la fundació vol recollir fons per sufragar el manteniment de la Casa dels Xuklis, un espai destinat a acollir els familiars de nenes i nens amb càncer de 0 a 18 anys que han de seguir tractaments continuats als hospitals de referència de Barcelona i que viuen lluny de la capital catalana. La casa té gairebé 2.000 metres quadrats i disposa de sales comunes, cuina, jardí i 25 apartaments de 30 metres quadrats.

Per altra banda, la Granja escola la Manreana proposa els 'Tombs solidaris en carro', amb l’euga Lady, per l’exterior del pavelló. Els donatius del tomb solidari es destinaran a becar les teràpies eqüestres i de zooteràpia que ofereix la Fundació Manreana. A més, hi haurà una exposició d’animals de granja composta per porcs vietnamites, estruços petits i conills Beliers. Els infants també podran gaudir de la miniponi Dena, la poni Piga i el ruc català Baro.

L’horari del Cucalòcum Primavera anirà de 10.00 a 14.00 hores i de 16.00 a 20.00 hores i el preu de l’entrada serà de 2 € (adult) i 3 € (infantil).

LleidaDiari
Sobre l'Autor

LleidaDiari

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *