Edició 2020

La VII Cros Intercomarcal de les Borges preveu la participació de 450 atletes

  • febrer 21, 2020
  • 2 min read

La VII Cros Intercomarcal arriba diumenge a les Borges | LleidaDiari.cat

La VII Cros Intercomarcal de les Borges Blanques tindrà lloc aquest pròxim diumenge a partir de les 10.00 hores del matí.

 

Es tracta de la fase territorial de Cros de Lleida, dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya del curs 2019-2020, en què es preveu que competeixin uns 450 atletes, en 16 categories, 8 masculines i 8 femenines, a més a més de les de Parvulari i Llar d'Infants.

 

[predef]telegram-lleidadiari-492[/predef]

 

Darrere de les piscines municipals de la capital garriguenca

La prova es disputarà darrere de les piscines municipals de la capital garriguenca i s'establirà una classificació general de cada categoria, menys les categories de parvulari i llar d'infants, ja que no són competitives. Així mateix, s'atorgarà un trofeu als 3 primers atletes classificats en prebenjamins, benjamins, alevins, infantils, cadets, juvenils, sènior i veterà, i els quarts, cinquens i sisens tindran una medalla, alhora que hi ha previst un detall al primer atleta borgenc classificat en cada categoria.

 

En les proves d'Escoleta, P3, P4 i P5 hi haurà una medalla per a tots els participants. La competició està organitzada per la regidoria d'Esports de les Borges i el Consell Esportiu de les Garrigues amb la col·laboració de les AMPES del Col·legi Mare de Déu de Montserrat, l'Escola Joan XXIII, l'IES Josep Vallverdú, el Club Atlètic Borges, i de l'Agrupació Territorial de Consells Esportius de Lleida.

 

També et poden interessar…

Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.