Sense Categoria

Rècord de morts i infectats per coronavirus en un sol dia a la demarcació de Lleida

Avatar
  • març 24, 2020
  • 2 min read

Una imatge de gràfics sobre l'impacte de covid-19.  | España Diario

El Departament de Salut ha informat aquest dimarts al vespre que en les últimes hores han mort 5 persones més amb coronavirus a la regió sanitària de Lleida, que inclou Ponent i l'Alt Pirineu i Aran. Aquestes defuncions eleven la xifra de víctimes mortals a 13. En les darreres hores també s'han confirmat 58 casos positius nous que eleven el total d'infectats a 259.

 

 

[predef]telegram-lleidadiari-492[/predef]

 

 

Actualment, 149 persones es troben ingressades en centres hospitalaris de la demarcació de Lleida amb covid-19. Cal destacar que en les últimes hores han estat donades d'alta 6 persones: 4 que estaven ingressades a l'Hospital Comarcal del Pallars; 1 persona que estava ingressada a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida i 1 que es troba en un centre privat.

 

 

De les 149 persones que estan actualment ingressades, 90 es troben a l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida, 68 dels quals estan estables a planta i 22 es troben a l'UCI. 25 persones estan ingressades a l'Hospital Santa Maria de Lleida, 20 de les quals estan estables a planta i 5 es troben a l'UCI. 10 persones estan ingressades en centres privats i 7 persones es troben ingressades a l'Espitau Val d'Aran, totes estables a planta. 14 casos estan ingressats a l'Hospital Comarcal del Pallars a Tremp, tots a planta; 2 persones es troben ingressades a la Fundació Sant Hospital de la Seu d'Urgell, estables a planta, i 1 persona es troba ingressada a l'Hospital de Cerdanya, estable a planta.

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *