Albert Rivera, durament criticat a les xarxes pel seu comentari sobre l’increment de l’IRPF

Imatge d'arxiu del líder de Ciudadanos, Albert Rivera

Imatge d'arxiu del líder de Ciudadanos, Albert Rivera | CatalunyaDiari.cat

Les xarxes socials no han deixat passar una de les últimes piulades a Twitter d'Albert Rivera. El líder de Ciutadans va voler comentar el nou acord dels Pressupostos Generals del 2019 entre Pedro Sánchez i Pablo Iglesias, però sembla que la jugada li va sortir malament, perquè en comptes d'aconseguir el suport dels usuaris, va rebre una pluja de crítiques per les seves mal escollides paraules.

 

El president del Govern espanyol i el líder de Podemos van arribar a un acord el passat 11 d'octubre que pretén millorar la situació salarial. Una de les mesures era la d'apujar el salari mínim als 900 euros, així com renovar el sistema de cotització per als autònoms i augmentar l'IRPF a les rendes superiors als 130.000 euros anuals.

 

La majoria de la ciutadania a rebut positivament aquests nous canvis que proposa Pedro Sánchez, però com era d'esperar els seus opositors polítics no van dubtar en criticar les mesures. Tant el Partit Popular com Ciutadans van manifestar que votarien en contra de l'aprovació.

Per Rivera, la «classe mitjana» cobra 10.000 euros al mes

Però tot i això, les xarxes socials han esclatat molt més per les paraules escollides per Albert Ribera per criticar el nou acord dels Pressupostos. «Sánchez-Iglesias pacten apujar els impostos a la classe mitjana treballadora i disparar una altra vegada la despesa. És un error polemitzar l'economia, els espanyols mereixen decidir com més aviat millor el seu govern i les seves polítiques en les urnes», va escriure a Twitter.

 

 

Precisament les paraules «classe mitjana treballadora» han estat la causa de tota la revolta a les xarxes socials. La pujada de l'IRPF proposada pel president del Govern espanyol afectaria rendes majors als 130.000 euros anuals, és a dir, per la gent que cobri més de 10.000 euros mensuals. Per tant, és una xifra que no equival de cap manera amb la «classe mitjana treballadora».

Dures crítiques a les xarxes socials

És per aquest motiu que s'han pogut llegir infinitat de missatges criticant al líder de Ciudadanos: «La classe mitjana treballadora no guanya 10.000 euros al mes, però això ho saps, i malgrat tot segueixes mentint» o «Un altre exemple més del manipulador, mentider Rivera que diu classe mitjana treballadora als que ingressen 130.000 euros anuals. I el pitjor són els mileuristes que li riuen les gràcies», han estat alguns dels comentaris.