Crida a la participació de la població solsonina per al nou projecte ‘Mood jove’

Estàs cansat o cansada que els adults decideixin per tu? Vols formar part d’un grup i organitzar una activitat per a joves? Aquestes són les preguntes que el nou projecte ‘Mood jove’ llança a la població de Solsona d’entre 14 i 20 anys per incentivar-la a prendre part en aquest nou procés participatiu. És una iniciativa de l’Ajuntament de Solsona i el Consell Comarcal, a través dels Serveis Socials i el Servei d’Intervenció Socioeducativa, i l’Oficina Jove del Solsonès en col·laboració amb l’Agència Catalana de Joventut de la Generalitat de Catalunya.

 NOU NÚMERO DE WHATSAPP: T’enviem les notícies més importants de Lleida al WhatsApp totalment gratis. Punxa aquí!

Per promoure una actuació comunitària que permeti treballar els microracismes, el sentiment de pertinença i la convivència, es vol crear un grup el més variat possible, representatiu de la diversitat social solsonina. La idea és fer els joves protagonistes del que faran i com ho faran a partir d’un projecte col·laboratiu i que pugui desmarcar-se de la mirada adultocèntrica. Per fer-ho, s’oferirà un espai dinamitzat per un equip interdisciplinari de professionals vinculats als serveis públics de la comarca que treballen en l’àmbit de la joventut. Inscripcions fins al 3 de desembre

 

Qui vulgui participar a ‘Mood jove’ pot inscriure-s’hi en línia aquí fins al 3 de desembre. En funció del volum de persones que s’hi apuntin es decidirà l’espai on s’organitzaran les tres sessions de treball a partir del gener. Aquest procés ha de desembocar en l’organització d’una activitat per a joves dissenyada pels mateixos joves. L’objectiu final és proporcionar a aquest sector de la població un espai segur per donar veu a la diversitat de la joventut solsonina i empoderar-la per impulsar nous projectes.