Cremen 20 metres de contenidors a la deixalleria de Lleida

Imatge de la columna de fum

Imatge de la columna de fum | LleidaDiari.cat

 

Sis dotacions dels Bombers de la Generalitat treballen en un incendi a la deixalleria de Lleida. Segons han informat els Bombers a LleidaDiari.cat, l'avís s'ha donat a les 12.19 hores i, fins al moment, cremen 20 metres quadrats de contenidors de plàstic. En aquest sentit, asseguren que els contenidors afectats estan separats de la resta i que, per tant, no hi ha perill de propagació.

Imatge dels bombers treballant en l'incendi

Imatge dels bombers treballant en l'incendi | @bomberscat

 

 

Les flames han provocat una columna de fum que s'ha pogut veure des de diferents punts de la ciutat. Al voltant de les 14.00 hores del migdia, els Bombers de la Generalitat han donat per extingit l'incendi, després de dur a terme tasques de sufocació amb escuma. Segons han publicat a través de les xarxes socials, ha cremat material divers a l'interior i a l'exterior d'uns contenidors. Ara el foc està sufocat i el dispositiu recull el material.

Imatge del treball dels bombers a la deixalleria

Imatge del treball dels bombers a la deixalleria | @bomberscat

 

 

Altres incendis similars a la demarcació de Lleida aquest estiu

Cal recordar, que a finals del mes d'agost un total de deu dotacions dels Bombers de la Generalitat van treballar en un incendi en un magatzem d'alfals d'Alcarràs. Segons han informat els Bombers, la nau afectada s'ubicava al punt quilomètric 450 de l'A-2. Malgrat la dimensió del foc i les flames, no s'ha de lamentar cap dany personal. 

 

Aquest incendi també va fer recordar el patit fa unes setmanes a l'abocador de residus de la localitat lleidatana de Montoliu, a la comarca del Segrià. Segons van informar els Bombers de la Generalitat, l'avís el van rebre a les 20.30 hores i dues dotacions es van traslladar fins al lloc dels fets. Després de les tasques d'extinció d'incendi van comprovar que les flames cremaven plàstic d'una planta de reciclatge de l'abocador d'aquesta localitat.

 

Davant la magnitud del foc, els Bombers de la Generalitat van treballar fins entrada la mitjanit. Al matí següent, els Bombers van informar que els residus de les flames encara fumejaven i que, per tant, seguien remullant la zona per donar per extingit el servei. Les flames i la forta olor van provocar gran expectació entre els veïns propers a l'abocador i, fins i tot, alguns van publicar imatges i vídeos a les xarxes socials.