Creen un programa a Lleida per a millorar el perfil professional després de la Covid-19

D'esquerra a dreta, les professores de 'Growing Talent' Ester Barqué, Xènia Castelltort, Montse Guals i Laura Ravés

Inscripcions obertes per al programa de formació 'Growing Talent' | Sandra Olea

El coronavirus ha portat una nova realitat, moltes persones es troben en situació d'atur i altres volen reinventar-se. En aquest temps les xarxes socials han experimentat un increment d'ús exponencial però la xarxa que ha despuntat per sobre de totes ha estat Linkedin, de la qual Ravés n'és una estreta col·laboradora. L'índex de compromís (engagement) de les publicacions a la xarxa social de contactes professionals per excel·lència ha crescut un 1.750% des del febrer. Si fins ara ja era important tenir una marca professional diferenciada, ara ho és més, ja que davant de l'alta demanda de professionals que busquen un lloc de treball, cal saber diferenciar-se.

 

[predef]lleidadiari-grup-de-facebook-598[/predef]

 

Un programa de formació anomenat 'Growing Talent'

Amb aquest objectiu, l'economista i coach lleidatana Laura Ravés ha creat un programa de formació anomenat 'Growing Talent' en què proposa millorar aquesta marca professional tenint en compte que el que ens diferencia no són els aprenentatges tècnics, o habilitats dures, sinó les habilitats toves, o soft skills.

 

Es tracta d'aprenentatges que no tenen escola i que són claus per diferenciar un bon perfil professional. Facilitat de relació, de comunicació, de lideratge, planificació, resolució de problemes, negociació, imatge… en són algunes. Les soft skills són, en definitiva, el conjunt de característiques que ens fan destacar com a bons professionals. Els talents que fan que sapiguem comunicar correctament i, per tant, diferenciar-nos de la resta. 'Growing Talent' és un programa de formació pensat per treballar aquestes habilitats.

 

La 6a edició d'aquest programa serà online 

La 6a edició d'aquest programa serà online i tindrà lloc del 15 de maig al 13 de juny. Les inscripcions ja estan obertes i poden fer-se a través del web https://lauraraves.com/. El programa consta de 5 mòduls. En cadascun d'ells es treballa un aspecte de la vida professional i ofereix recursos per projectar el perfil en diferents situacions. Des de guanyar habilitats per generar un impacte més positiu a la feina actual, a ascendir o reorientar-se professionalment, passant per aconseguir més clients i estratègies per augmentar la facturació o saber gestionar amb seguretat situacions quotidianes.