Sense Categoria

Creen la plataforma ‘Compra a Lleida’ per ajudar als productors locals

Avatar
  • maig 6, 2020
  • 3 min read

La Paeria crea la plataforma digital “Compra a Lleida” | LleidaDiari.cat

L'Ajuntament de Lleida, a través de la regidoria de Consum, Comerç i Mercats, ha presentat aquest dimarts la plataforma digital 'Compra a Lleida', un portal que ofereix a la ciutadania informació sobre els productors, comerços de proximitat i serveis essencials permesos durant l'estat d'alarma.

 

A través de qualsevol dispositiu electrònic l'usuari podrà accedir a un servei de geolocalització que li permetrà consultar la relació dels comerços i serveis que es troben en l'entorn més immediat i així evitar desplaçaments innecessaris i minimitzar el risc de contagi del coronavirus COVID-19. A més, té l'objectiu de donar visibilitat als comerços, productors i serveis que es troben actius i ajudar a promoure els serveis que ofereixen als clients, especialment el servei a domicili de compra on line, comandes telefòniques i altres.

 

[predef]telegram-lleidadiari-492[/predef]

 

Un formulari imprescindible

El nou portal, que es pot consultar a la pàgina web de la regidoria de Consum, Comerç i Mercats https://comercmercatsconsum.paeria.cat/compra-a-lleida, està format per un formulari que haurà d'omplir qualsevol establiment que vulgui tenir visibilitat al mapa, i el mateix mapa virtual amb la ubicació i dades de contacte dels establiments operatius oberts durant aquestes setmanes de confinament, i també conté altres dades d'interès com, per exemple, els productes que ofereixen, si disposen de servei a domicili, si fan comandes telefòniques, formes de pagament permeses, entre altres.

 

La regidora responsable de Comerç, Consum i Mercats, Marta Gispert, ha explicat que la nova plataforma permetrà, d'una banda, ajudar a localitzar els comerços i serveis locals i, de l'altra, facilitar als lleidatans i lleidatanes la seva compra en aquest tipus d'establiments. Gispert ha volgut destacar que aquest nou portal, si bé s'ha pensat com una solució a les circumstàncies actuals, «és també un impuls a la digitalització dels comerços i productors que no tenen presència a internet i que podran oferir els seus productes gràcies a aquesta nova eina». En la mesura que puguem, i tenint en compte les mesures decretades o recomanades per l'estat d'alarma, «hem de comprar des de casa».

 

175 comerços i serveis essencials operatius

La responsable de comerç del consistori lleidatà ha explicat que el nou portal acull, de moment, informació sobre uns 175 comerços i serveis essencials operatius aquests dies a Lleida, i ha animat a tots els comerços que vulguin formar part d'aquesta iniciativa a omplir el formulari d'adhesió, disponible a través d'aquest formulari. Els establiments adherits a aquesta iniciativa hauran de garantir les mesures de protecció i seguretat decretades en l'actual estat d'alarma.

Avatar
Sobre l'Autor

Redaccio

Deixa un Comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *